To je to što me zanima!

Serija 'The Blacklist' dobit će pojačanje iz 'Zvjezdanih staza'

Brent Spinner, zvijezda serije 'Zvjezdane staze: Nova generacija' glumit će još jednog u nizu kriminalaca koji će se naći na meti Jamesa Spadera i Megan Boone
Vidi originalni članak

Legendarni glumac Brent Spinner će uskoro gostovati u NBC-evoj popularnoj dramskoj seriji 'The Blacklist', izvještava američki IGN.

Zvijezda serije 'Star Trek: The Next Generation' će glumiti još jednog u nizu kriminalaca koji će se naći na meti Jamesa Spadera i Megan Boone.

Glumac koji je stekao legendarni status zahvaljujući svojoj ulozi androida Date će u 'The Blacklistu' tumačiti kriminalca s nadimkom 'arhitekt', a i sama epizoda serije će biti naslovljena 'The Architect'. Spinerov lik je ovaj nadimak zaradio zahvaljujući svojoj reputaciji genijalnog kriminalca sposobnog osmisliti i realizirati izuzetno komplicirane pljačke.

Aram (Amir Arison) će tijekom epizode pod krinkom kriminalca infiltrirati američko hakersko podzemlje kako bi pokušao uloviti Spinerovog lika.

Više informacija o Spinerovom sljedećem angažmanu donosi IGN Adria.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • --- DAVOR --- 02.02.2017.

    Meni su uvijek u ZS najzanimljiviji likovi umjetne inteligencije a DATA je najbolji jer koliko god tražio ljudskost ispada puno ljudskiji od današnjih stanovnika planete. 7 od 9 je također cool pa doktor hologram.

  • Judita👥 02.02.2017.

    data:)))))))

  • 02.02.2017.

    znači ovo je data'haha zvjezdanestaze 2 su mi zakon

Komentiraj...
Vidi sve komentare