To je to što me zanima!

Šest tjedana ranije: Manekenka Petra Nemcova (40) rodila sina

Odlučio je doći neočekivano u 34. tjednu usred noći dok smo bili okruženi šumom. Skoro sam rodila dijete u autu dok smo žurili u najbližu bolnicu , napisala je Petra na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Manekenka Petra Nemcova (40) nedavno je postala majka prvi put. Rodila je dječaka šest tjedana prije termina, a vijest o prinovi objavila je na društvenoj mreži. 

MANEKENKA PETRA NEMCOVA Tragično je izgubila zaručnika, a sad u 41. čeka prvo dijete...

- Dječak je! Suze radosti i zahvalnosti slijevale su nam se niz obraze kad smo doveli našeg malog anđela kući. Odlučio je doći neočekivano u 34. tjednu usred noći dok smo bili okruženi šumom. Skoro sam rodila dijete u autu dok smo žurili u najbližu bolnicu - napisala je Petra uz fotografiju kako ona i suprug drže nogu dječaka. 

Nitko dosad nije znao da je rodila.

- Suprug i ja nismo htjeli dijeliti ništa kako se ne biste brinuli sve dok naše dijete ne bude van opasnosti. Sad je naš prelijepi dječak s nama, siguran, zaštićen, voljen i u miru - zaključila je Petra. Suprug Benjamin Larretche i manekenka nisu otkrili ime sina. 

Za poduzetnika Benjamina udala se početkom kolovoza na privatnoj ceremoniji u Arizoni. Par se upoznao prije tri godine, a u vezi su od lani. Manekenka nije imala lagan život. Na Tajlandu je u tsunamiju 2004. izgubila zaručnika Simona Atleeja, a i ona je teško ozlijeđena zbog čega je ponovno učila hodati. Ostala je živa samo zato što je osam sati čekala pomoći držeći se za palmu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 8

  • kajzer/soze/80🇷🇸 28.11.2019.

    Jbt,kakva sudbina kakav zivot,bravo za nju👍

  • 28.11.2019.

    Pa tko su ti da se o n jima piše u ovim novinama? , Zar kod nas neba zaslužnih i pozn atih mladih ljudi da se o njima piše a ne o nekim manekenkama iz ko zna od kuda ,,,,,,.....???????????

  • burky1990 28.11.2019.

    Ko je to? I zašto je ovo vijest za "hrvatske" novine?

Komentiraj...
Vidi sve komentare