To je to što me zanima!

Šestero fanova već je kupilo VIP karte za Justinov koncert

U samo tri dana prodali smo nekoliko tisuća ulaznica za koncert Justina Biebera (21) u zagrebačkoj Areni 9. studenoga 2016. godine, kažu zadovoljni organizatori
Vidi originalni članak

Ulaznice su kupovali obožavatelji iz 12 zemalja. Njih šestero već su nabavili svoju VIP ulaznicu koja stoji 14.020 kuna, a uključuje upoznavanje Justina Biebera i druženje prije koncerta te poklone.

U međuvremenu Bieber s novim albumom ruši mnoge rekorde, pa je, između ostaloga, na prvom mjestu službene britanske top liste singlova smijenio sebe samoga. 

Jedan je od najprodavanijih glazbenika svih vremena , a Forbes ga je nekoliko puta uvrstio na listu najutjecajnijih slavnih osoba na svijetu.

Idi na 24sata

Komentari 134

  • katarina j. 22.12.2015.

    hahaha!! kakav roditelj moraš bit da daš djetetu toliko novaca za druženje s ovime. i to prije koncerta.. ne cijeli dan kak su prije pisali...jaaooo debila

  • mihano 22.12.2015.

    Ja vodim svoje kceri i iako mi nije niti malo napeto veselim se njihovoj sreci.Meni moji to nikada nisu mogli priustiti tako sa ce ovo bitii moj prvi odlazak na koncert neke svjetske "zvijezde".Znam da ce to biti uspomena za citav zivot i kad pogledam iz te perspektive vrijedi svake kune.

  • fiore 22.12.2015.

    14,020,00kn?stvarno moraš biti kreten dat toliku lovu za tako nešto,ali tko će dati,već "zlatni momci i cure",kojima je mamaili tata iz ljubavi prema hratskoj pokra sve živo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare