To je to što me zanima!

Šestica juriša naprijed: Novi 'Terminator' našao je redatelja

Neka pitanja nemaju odgovor. Zašto su napravili sve terminatore da izgledaju kao Arnold Schwarzenegger? Novi redatelj bi nam mogao dati odgovore koji nam trebaju
Vidi originalni članak

Posljednje vijesti koje smo čuli o Terminatoru došle su ravno iz usta Arnolda Schwarzeneggera, dok je bio na festivalu u Cannesu.

- Vraća se (Terminator, op.a.). Idemo dalje s projektom, Cameron ima odlične ideje o tome kako nastaviti franšizu. Sve to će biti u filmu - izjavio je Švarcika o svojem sastanku s redateljem te o nastavku serijala.

No nakon toga ponovno je uslijedilo 'suho razdoblje', bez konkretnih vijesti o filmu. Sve to se promijenilo nakon što se ime redatelja izvrsnog 'Deadpoola', Tima Millera, krenulo sve češće pojavljivati. Glasinama je kraj došao prije nekoliko dana kada je objavljeno kako Miller uistinu preuzima režiju 'Terminatora 6'.

Uz tu vijest, već je neko vrijeme poznato kako Cameron ponovno dobiva prava na svoju franšizu, a ako malo razmislimo, jasno će nam biti da je to jedini redatelj koji je snimio gledljive filmove iz cijelog tog serijala.

O samom filmu se malo zna. James Cameron je o filmu ipak rekao nešto malo.

- Morate se upitati - Zašto su napravili sve te likove da izgledaju kao Arnold? Mora biti razloga za to. Tako da mi je sinulo kako je morao postojati prototip, neki tip kojem su uzeli DNA iz koje su uzgojili organski dio svakog terminatora - rekao je redatelj i glavni scenarist ove franšize.

Jasno, kako je sam Arnold Schwarzenegger potvrdio svoj povratak, tako očekujemo glumca u ozbiljno modificiranoj verziji, s impresivno puno kompjuterske magije u igri. Kako bi to moglo izgledati saznat ćemo 2019. godine kada film dolazi u kina.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Joker123 19.09.2017.

    Jedva cekan Cameron + Schwarzenegger ♥️

  • Dennyy 19.09.2017.

    Veselim se filmu, pogotovo kada vidim ko je odabran za redatelja kao i činjenici da je Cameron dobio nazad prava na film.. vjerujem da je duže vremena imao ideja u glavi o novom Terminatoru tako da vjerujem da bi to moglo ispasti nešto dobro.. neće sigurno biti kao prva 2, ali ako će biti bolje od ovih ostalih nastavaka, meni dovoljno

  • Haso_i_Mujo 18.09.2017.

    prva dva djela su odlična, sve iznad toga smeće...

Komentiraj...
Vidi sve komentare