Obavijesti

Show

Komentari 4

Šestica juriša naprijed: Novi 'Terminator' našao je redatelja

Šestica juriša naprijed: Novi 'Terminator' našao je redatelja
4

Neka pitanja nemaju odgovor. Zašto su napravili sve terminatore da izgledaju kao Arnold Schwarzenegger? Novi redatelj bi nam mogao dati odgovore koji nam trebaju

VIDEO

Posljednje vijesti koje smo čuli o Terminatoru došle su ravno iz usta Arnolda Schwarzeneggera, dok je bio na festivalu u Cannesu.

- Vraća se (Terminator, op.a.). Idemo dalje s projektom, Cameron ima odlične ideje o tome kako nastaviti franšizu. Sve to će biti u filmu - izjavio je Švarcika o svojem sastanku s redateljem te o nastavku serijala.

No nakon toga ponovno je uslijedilo 'suho razdoblje', bez konkretnih vijesti o filmu. Sve to se promijenilo nakon što se ime redatelja izvrsnog 'Deadpoola', Tima Millera, krenulo sve češće pojavljivati. Glasinama je kraj došao prije nekoliko dana kada je objavljeno kako Miller uistinu preuzima režiju 'Terminatora 6'.

Uz tu vijest, već je neko vrijeme poznato kako Cameron ponovno dobiva prava na svoju franšizu, a ako malo razmislimo, jasno će nam biti da je to jedini redatelj koji je snimio gledljive filmove iz cijelog tog serijala.

O samom filmu se malo zna. James Cameron je o filmu ipak rekao nešto malo.

- Morate se upitati - Zašto su napravili sve te likove da izgledaju kao Arnold? Mora biti razloga za to. Tako da mi je sinulo kako je morao postojati prototip, neki tip kojem su uzeli DNA iz koje su uzgojili organski dio svakog terminatora - rekao je redatelj i glavni scenarist ove franšize.

Jasno, kako je sam Arnold Schwarzenegger potvrdio svoj povratak, tako očekujemo glumca u ozbiljno modificiranoj verziji, s impresivno puno kompjuterske magije u igri. Kako bi to moglo izgledati saznat ćemo 2019. godine kada film dolazi u kina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode