To je to što me zanima!

Sestre Ana i Lucija s veseljem će se boriti jedna protiv druge

Šuška se da su se Ana i Lucija Zaninović nedavno okrenule novoj razbibrizi i sportu, a pripremaju li neočekivan zaokret u karijeri, za sada nije poznato
Vidi originalni članak

Blizanke Ana (28) i Lucija (28) bacile su oko na tajanstvenog nekoga, tko je vrijedan njihove pažnje i interesa, a zbog njega su, kažu, čak spremne i odmjeriti snage.

One nisu samo složne sestre i najbolje prijateljice, nego i vrhunske sportašice koje će se zbog misterioznog nekog bez ustručavanja upustiti u dobroćudno natjecanje. Šuška se da su se Ana i Lucija Zaninović nedavno okrenule novoj razbibrizi i sportu, a pripremaju li neočekivan zaokret u karijeri, za sada nije poznato. O svemu će se, kažu, javnosti uskoro obratiti na konferenciji za novinare.

- Radimo na novom i vrlo zanimljivom projektu. Jedino što sad smijemo reći jest da moramo biti u dobroj formi jer je pred nama veliki izazov - izjavila je Lucija, aktualna europska prvakinja u taekwondou, koja je na Olimpijskim igrama 2012. osvojila broncu. 

Sestra Ana, s kojom trenira u splitskom klubu Marjan, svjetska je prvakinja iz Južne Koreje 2011. i ima svjetsko srebro iz Pekinga 2007. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • minaj 17.03.2016.

    naporne sestre i naporni im brat koji se kandidira za gradonaćelnika a veze sa vezom nema,, bitno je da ih ima i da su uporni,, svi za jednog jedan za sve

  • Judita👥 17.03.2016.

    liče na tihanu zrnić

  • Kosoo 17.03.2016.

    Po gebisu se vidi da hodaju istom zubaru

Komentiraj...
Vidi sve komentare