To je to što me zanima!

Sestre se poljubile u showu 'X Factor' i šokirale su gledatelje

OPTUŽILI SU IH ZA INCEST Mnogi gledatelji osjećali su se uznemireno nakon nedjeljne epizode glazbenog showa u kojem su sestre podijelile dugi poljubac
Vidi originalni članak

Blonde Electra naziv je pod kojim nastupaju sestre Jazzy (24) i Ruby King (22), natjecateljice u britanskom glazbenom showu 'X Factor'. Iako su prve finalistice koje su ispale iz showa, u nedjelju su se potrudile da njihov nastup svi primijete kada su se tijekom nastupa dugo ljubile u usta. Sestre su postigle željeni učinak jer nakon njihovog poljupca društvene mreže 'gore' od komentara šokiranih gledatelja koje je sve to uznemirilo. 

- Blonde Electra. Tako ne bi trebala ljubiti sestru - napisala je radijska voditeljica Lucy Horobin. 

- Taj sestrinski poljubac bio je čudan. Pitam se hoće li biti još očajnih trikova za dobivanje publiciteta - zapitao se na Twitteru Fran Newman-Young, britanska reality zvijezda. Neki su komentirali i kako su se zbog poljupca osjećali uznemireno i te da im je bilo neugodno jer su gledali show sa svojom djecom. 

Jazzy i Ruby se pak ne zamaraju previše s negativnim komentarima i u svom poljupcu ne vide ništa čudno. Na svom službenom profilu na Twitteru napisale su kako se vole i da im je 'žao što im nije žao'. 

Idi na 24sata

Komentari 96

  • Sonador 16.12.2014.

    Baš me zanima koliko je ovih što se zgražaju ljubilo svoju djecu u usta.

  • rock_n_roll 16.12.2014.

    Incest is the best (ako je incest izmedu dvije zgodne plavuse)

  • 16.12.2014.

    te više ne znaju šta bi radile i kako bi privukle pažnju. iskreno, meni se malo gadi vidit poljubac istospolnih partnera, a ovo mi vuče na nešto jaaaaaaaaaaako ružno - incest

Komentiraj...
Vidi sve komentare