To je to što me zanima!

Izabela Martinović je okrenula priču: 'Podržavam Danijelu...'

Danijela je o patnji koju je prolazila kad joj je mlađa sestra oboljela od karcinoma pričala u svojim molitvama. Navela je kako joj je vjera pomogle da prebrodi taj težak period života za nju, i njene najmilije
Vidi originalni članak

Pjevačica Danijela Martinović (47) prošlog petka je držala prvo predavanje u crkvenom samostanu sv. Frane u Zadru, a iz samostana su se ogradili od njene propovijedi. Potom se oglasila i Danijelina sestra Izabela (43) koja je rekla da nije znala da će Danijela pričati o karcinomu s kojim se Izabela davno borila.

IZABELA MARTINOVIĆ Danijela šokirala sestru: Nisam znala da će pričati o mom raku

- Što pametno reći na sve to?! Nemam pojma, ništa nisam znala tome niti smo Danijela i ja bile u ikakvom dogovoru. Nisam znala da će pričati o toj temi niti sam znala tko organizira predavanje. Znam samo da sam izbjegavala javno govoriti o svojoj nekadašnjoj bolesti - ispričala je Izabela za Slobodnu Dalmaciju. Potom je na društvenim mrežama reagirala na medijske napise o tome.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ništa ne može narušiti ni poremetiti ljubav moje sestre i mene. Danijela zna koliko je beskrajno volim kao i ona mene a ovo pišem da to znate svi Vi koji čitajući članke možda pomislite drugačije - objasnila je Izabela.

Naime, Izabela je davnih godina pobijedila tešku bolest. Izabela nerado priča o tome jer je, kako kaže, to sve iza nje. Danijela je o patnji koju je prolazila kad joj je mlađa sestra oboljela od karcinoma pričala u svojim molitvama. Navela je kako joj je vjera pomogle da prebrodi taj težak period života za nju, i njene najmilije.

GLAZBA NIJE PRIORITET Danijela Martinović je prvi put predavala u crkvi: Neopisivo je

Pjevačica tvrdi da su njene namjere iskrene i poštene i da svojom pričom i iskustvom želi inspirirati druge. Danijela je objasnila i kako je odgajana u katoličkom duhu. Objavila je knjigu 'Šalabahter života' čiji je nastavak promovirala na svom predavanju.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • sjever i jug 11.12.2018.

    danas svako moze biti duhovnjak..kaj je to neka nova pošast..😉

  • RuzaSapina 11.12.2018.

    Martina i vjera pogotovo ne kršćanska ne idu zajedno ma šta ona rekla jer je Thompson dobio poništenje crkvenog braka sa njom , jer žena nije htjela djecu

  • šimešime 11.12.2018.

    "...i bolit će te kita za sve..." Majko mila, pa ovo je za nagradu Kiklop...

Komentiraj...
Vidi sve komentare