To je to što me zanima!

Šetnja New Yorkom: North (5) nosi torbu od 90.000 kuna...

Kad dolaziš iz obitelji Kardashian-West, mama ti je starleta, a tata jedan od najpoznatijih repera na svijetu, možeš dobiti što god poželiš, a njihova najstarija kćer North nosi torbu od 90.000 kuna. Ima samo pet godina
Vidi originalni članak

Uživamo u božićnom duhu New Yorka, izjavila je Kim Kardashian West (39). Američka starleta je zajedno sa suprugom i reperom Kanye Westom (42) otputovala je u New York kako bi prisustvovali otvorenju njegove opere ‘Mary’. Kim je u društvu supruga i djece kći North (5) i sin Saint (3) prošetala gradom svijetla i okupirala pažnju brojnih obožavatelja. Za operu na Broadwayu, Kim je obukla usku baršunastu haljinu, a ništa manje nisu bila ‘sređena’ ni njezina djeca zbog čega se starleta našla na meti brojnih kritičara.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kako možeš dopustiti da ti petogodišnja kćer nosi torbicu od nekoliko desetaka tisuća dolara - upitali su je obožavatelji nakon što je North prošetala gradom torbom Birkin čija vrijednost iznosi preko 90.000 kuna.

Iako je obitelj Kardashian-West teška nekoliko milijardi kuna, Kim je više puta dala do znanja kako svoju djecu uče skromnosti.

- Iz njihovih smo soba izbacili televizore, kao i šminku iz sobe najstarije kćeri. Kayne je strog otac i tjera da se u kući svi držimo njegovih pravila - priznala je Kim jednom prilikom.

Iako je otkrila da se slaže sa svim njegovim odlukama, uvijek se trudi ostati dosljedna samoj sebi. 

 - Ja ću uvijek biti ja. Često se posvađamo ili imamo raspravu. To je brak. On će napraviti neke stvari s kojima se ja ne slažem, ali ću ga podržati jer i on to isto radi - rekla je reality zvijezda. 

PUFF DIDDY NAPUNIO 50 Elitna proslava repera okupila Kardashianke, Cardi B, Naomi

Kim smatra da je Kanye sada više uključen u odgoj djece nego prije. Priznala je kako misli da je napokon postao dobar primjer svojoj djeci.  Par će Božić provesti u svojem domu u Los Angelesu zajedno s cijelom obitelji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 22

  • true lies 23.12.2019.

    Jadno

  • 23.12.2019.

    Kako je starleta ako je iz imucne familije?

  • gita2014 23.12.2019.

    Ono kad se kupas u lovi a nemas ni stila ni ukusa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare