To je to što me zanima!

Seve dala 50.000 kuna za haljine Anamarije Asanović

Severina je od Anamarije Asanović kupila cijelu kolekciju s Cro-a-Portera. Anamarija, kći bivšeg nogometaša, dizajnom se bavi oko dvije godine...
Vidi originalni članak

Mojoj najdražoj pjevačici Severini jako su se svidjele prozirne haljine u kombinaciji s korzetima jer kreacije govore o snažnoj, energičnoj ženi koja je ponosna na svoj seksepil, otkrila je Anamarija Asanović (22). Kći bivšeg nogometaša dizajnom se bavi dvije godine, no prve kreacije pokazala je na ovogodišnjem proljetnom Cro-a-Porteru. Dizajnerica je kolekcijom oduševila modne kritičare, ali i samu Severinu (38).
- Kupila je sve moje kreacije koje sam pokazala na Cro-a-Porteru, točnije deset negližea s korzetima. Vidjela sam da je moj crni negliže nosila na snimanju spota 'Lola' - veselo se pohvalila Anamarija. Za njezine kreacije Severina je, doznajemo, izdvojila oko 50.000 kuna. Anamariji je drago što splitska pjevačica nosi njezine haljine jer joj se, kaže, oduvijek divi.
- Super mi je što podupire mlade dizajnere. To je za mene velika prilika i motivacija - zaključila je Anamarija. Prvu kolekciju je stvarala nekoliko mjeseci, a financirali su je njezini roditelji, koji su je oduvijek podupirali.
- Za materijale i šivanje potrebno mi je najmanje 40.000 kuna, što nije malo za početnika. Iako mi roditelji pomažu, drugu kolekciju koju pripremam platila sam sama - otkrila je kći bivšeg nogometaša. Mlada dizajnerica ističe kako bi u budućnosti voljela imati vlastitu tvornicu u kojoj će šivati kreacije. Isto tako Anamarija bi voljela dizajnirati odijela hrvatskim nogometnim reprezentativcima.
- Odrasla sam uz nogomet i normalno je da mi je to velika želja. Vidim ih u tamnoplavim laganim odijelima modernog kroja - objasnila je Anamarija. Osim Severine, za njezine kreacije zainteresirane su Doris Dragović, kojoj će Anamarija skrojiti dugu crvenu haljinu od svile, te odvjetnica Doris Košta. Dizajnerica inspiraciju najčešće pronalazi u starim filmovima poput 'Casablance', a trenutačno završava studij modnog dizajna u Milanu.

NOSILA DUBOKE GAĆICE U STILU PIN-UP DJEVOJKE
Severina je na snimanju spota za pjesmu 'Lola' pjevala u Anamarijinim kreacijama. Pjevačica se u rublju valjala po krevetu pokazavši da i duboke gaćice mogu biti seksi.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • mellifera 196666 28.09.2010.

    Ma koja modna kreatorica,te modele su radile isakusne i kreativne krojačice kojima stari plati neku siću,a kćer se slika i potpisuje.Takva je modna kreatorica bila i kći Drka ,gazde Vindije.

  • tajnamoja 28.09.2010.

    Moj pokvareni um ne miruje i pomišlja kako je sve unaprijed isplanirano: mala, hajde ti napravi neke haljine, ja ću to kupiti, reklama meni i tebi i sve 5...

  • PapaŠtrumpf 28.09.2010.

    Znamo da je Seve dala, vidjeli smo snimku !

Komentiraj...
Vidi sve komentare