To je to što me zanima!

Seve i Igor izbrisali posljednje zajedničke fotke s Instagrama

Na Sevinom profilu više nema fotke kojom mu je ljetos čestitala rođendan. Na Igorovu profilu pak nema fotografije koju je objavio početkom lipnja prošle godine, nakon što su se otpratili s Instagrama
Vidi originalni članak

Već neko vrijeme se šuška kako nešto ne štima u braku splitske pjevačice Severina Kojić (48) i njezina supruga Igora (33). Tome u prilog ide njihov najnoviji potez - izbrisali su posljednje zajedničke fotografije na Instagramu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na Sevinom profilu više nema fotke kojom mu je ljetos čestitala rođendan. 

- Ovom divnom muškom stvorenju Igoru Kojiću sretno uplovljavanje na 33 okretaja! Sretno, ljubavi - napisala je tada, a on joj je odgovorio: 'Kažu da su 'Isusove godine' najsretnije. Hvala, ljubavi'.

Na Igorovu profilu pak nema fotografije koju je objavio početkom lipnja prošle godine, nakon što su se otpratili s Instagrama.

- Ljubav koja se ne mjeri likeom i followom. Moj anđeo, najljepša duša i najbolja majka na svijetu - stavio je tada u opis objave.

Fotografije koje su objavljivali ranije još uvijek se nalaze na njihovim profilima, a par se prati na društvenoj mreži. 

Kako tvrde susjedi, Severina nije bila u Beogradu od travnja, kao ni Igor u Zagrebu na Kozjaku. Pisalo se kako su zahladili odnos nakon što je Seve prošle godine mjesec dana provela kod Kojićevih na Bežanijskoj kosi.

U SPORU S UČITELJICOM Severina i Igor žive odvojeno, a sad ga zove za svjedoka na sud

Tad su se navodno povisile tenzije do te mjere da su susjedi čuli povišene glasove. Seve i Igor i dalje su na papiru u braku, kako doznajemo sa suda. 

Pjevačica je u međuvremenu ljetos bila na krstarenju s mladim vinarom Tomislavom Voštinićem (38), kojeg je tad, doznajemo, predstavljala kao svog tjelohranitelja.

I dok Seve uglavnom ignorira priče o sebi, tad je odmah demantirala da između nje i Voštinića ima išta više od prijateljstva.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • 01.02.2021.

    Vrijeme joj je da nađe kakvog dobrodržećeg penzionera 🙃

  • 31.01.2021.

    Ko ih sisa😂🙈

  • Krušo Hagur 31.01.2021.

    Sad kad nema para u Srbiji, počela izlijetati iz paštete na svim radiostanicama i tv programima u Hrvatskoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare