To je to što me zanima!

Seve i Milan nisu na Cipru ni u Miamiju, uživaju na Maldivima?

Iako se nagađalo da je par otišao uživati u Milanov apartman u Miamiju te da su prije toga bili u njegovoj kući na Cipru, izgleda da ništa od toga nije istina...
Vidi originalni članak

Čini se da su, kao i ostatak svjetskog jet-seta, Milan Popović (45) i Severina (38) odlučili su od zime pobjeći u toplije krajeve. Večernji list piše da se par već desetak dana odmara na sunčanim Maldivima te da nisu, kako se pisalo, bili na Cipru te kasnije otputovali u Miami. Par se navodno i zaručio, a Milan je pjevačicu zaprosio Cartierovim prstenom od bijelog zlata sa sedam dijamanata vrijednim 225 tisuća kuna. Priča se i da joj je predložio vjenčanje u Las Vegasu na što je ona i pristala.  

Idi na 24sata

Komentari 49

  • HrvojeZagy 16.01.2011.

    .... neko vrijeme kad se tu i tam napisalo "sranje" tipa ovog čovjek je pogledao, međutim to je tolko daleko otišlo da je u toj mjeri glupo da se vrrrlo često desi da po nekoliko dana ne otvorim 24 sata portal... znaći, draga redakcijo, zanimljivo je malo proviriti u "glupu" privatnost medijski eksponirane osobe, međutim shvatite da ipak ljude zanima i onaj dio koji ima težinu.. koncert, pjesma, pa napišite da je na koncertu koji je bio krcat nego si odrezao sisu kad već nemožete bez sisa, al barem spomenite i recite nešto o koncertu, tako i zvijezda bude još veče pa nakon tog njezina sisa bude opet nadalje zanimljivija.. al ne sami sise i sise..svašta..

  • esseker62 15.01.2011.

    I po čemu je sada ona pozitivka,a Tereza negativka????Zna li tko razliku??????I koga ona i on uopće zanimaju???

  • sukno 15.01.2011.

    nikoga neznanima , a svi čitaju i komentiraju ..a čuda

Komentiraj...
Vidi sve komentare