To je to što me zanima!

Seve je opet otkazala snimanje dočeka na HRT-u, a evo i zašto

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Do prije desetak dana na HRT-u se nije znalo hoće li Severina nastupiti u novogodišnjoj emisiji. Isprva je pristala na angažman, no onda se prestala javljati na pozive
Vidi originalni članak

Menadžer Severine Vučković (50), Tomislav Petrović, u utorak je oko podneva obavijestio HRT kako pjevačica ipak neće doći na snimanje novogodišnje emisije. Termin za snimanje bio joj je u utorak poslijepodne na zagrebačkom Prisavlju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Petrović je, doznajemo, urednicima na HRT-u rekao da Severina ima koronu, što nam je potvrđeno i s HRT-a. Pjevačica je, između ostalog, u ponedjeljak navečer viđena u zagrebačkoj bolnici. Do prije desetak dana na HRT-u se nije znalo hoće li Severina nastupiti u novogodišnjoj emisiji. Isprva je pristala na angažman, no onda se prestala javljati.

OTKRIVAMO SVE DETALJE Severina je zadavala muke HRT-u oko emisije za Novu godinu: Ipak pjeva, a mijenjao se termin

U međuvremenu je otputovala na odmor u Jordan, a i na HRT-u su nekoliko puta mijenjali termin za snimanje emisije. No onda je prije sedam dana ipak potvrdila nastup. Seve je u novogodišnjoj emisiji trebala otpjevati nekoliko svojih hitova.

Za Severinu se novi termin, doznajemo, zasad neće tražiti jer planirano je da se novogodišnja emisija snimi do četvrtka.Severina ima zakazanu gažu i za doček Nove godine u Splitu. Kako nam je ispričao estradni menadžer Ivica Bubalo, iz Grada Splita prvi su se javili Sevi za gažu, odmah nakon ljeta.

Kako su kasnije rekli iz Grada, pjevačica je bila susretljiva.

- Pristala je nastupiti za gotovo upola manju cijenu nego što inače nastupa za Silvestrovo iako je imala unosnije ponude. Ona je u rangu Dine Merlina i Željka Joksimovića te je njena cijena barem 80.000 eura. U Splitu nastupa za oko 50.000 eura. Smatram da je to pun pogodak. Nekoliko okolnih gradova otkazalo je dočeke Nove godine jer očekuju odlazak ljudi na Sevu u Split - rekao nam je Bubalo.

Severina se, dodao je, odlučila nastupiti u rodnom Splitu jer joj sad više nego ikad "treba domaća publika", a i majka joj je u Splitu.

- Puno toga je prošla u zadnje vrijeme. Od razvoda, preko sudskih parnica, bitke za skrbništvo... Pa i bivši joj se druže. Što god tko mislio o njoj, zvijezda je. Većina joj zna hitove. I čovjek je. Treba joj podrška - zaključio je Bubalo.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • majmunaš 09.12.2022.

    Srbi više plaćaju, ona je njihova snaha,Ma!

  • PLAVOOKO_1 08.12.2022.

    50.000,00 eura, ispod cijene...Bože! Sevka preplaćena i ko nogometaši.

  • Joza Prezaduzeni 08.12.2022.

    Nema signala na jahti

Komentiraj...
Vidi sve komentare