To je to što me zanima!

Seve kaže da za opstanak treba biti dobra mačkica

Severina Vučković kaže da sve njene ljubavi od početka znaju tko je ona i javno se ispričava ako je neki od njih patio jer je ona ipak javna osoba
Vidi originalni članak

I dok njezin novi album nikako da ugleda svjetlo dana, popularnost Severine Vučković (35) ne jenjava. Odnedavno je ponovno sama. Ljubavi s mlađim ekonomistom Matom Čuljkom (28) došao je kraj. Seve i Mate i dalje se druže. Nedavno su bili zajedno na premijeri filma. Demantirali su kako to znači da su se pomirli. Sad su dobri prijatelji. Mnogi smatraju kako nije lako biti dečko poznate osobe kao što je Severina.
- Sve te ljubavi od početka su znale tko sam pa ako je netko patio zbog moje javnosti, ja mu se javno ispričavam. A i unaprijed se nekom budućem ispričavam javno. Ako se netko ne zna nositi s nečim u životu, neka se okani ćorava posla - rekla je Seve u intervjuu ženskom časopisu i dodala kako odmah bježi od određenog tipa muškarca.
- Onoga koji se ne pridržava deset Božjih zapovijedi plus jedaneste: 'Ja mogu kasniti, ti ne smiješ nikako’, onda ako nije veliki domoljub i dobar komunist - nastavila je raspoložena Seve. Iako joj nije uvijek lako, “ispliva” iz svega.
- Onog trena kad počneš razmišljati što je ključno da opstaneš, otišao si. Zapravo za opstanak je ključno da trebaš biti dobra mačkica - zaključuje pjevačica.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • mare_dj 31.03.2008.

    Seve je kraLjica! :) A to što ne snima pjesme i staLno je u javnosti način je kako se to radi u Lijepoj našoj.. PosLušajte pjesmu ElementaLa - Hrvatska pjevačica :)

  • lidija27 31.03.2008.

    Šta je ,je,ima dobru mačkicu,to smo vidili ,heheh!

  • danijel m 31.03.2008.

    vi očito nemate pojma koliko Seve zarađuje i koliko je zarađivala prije pornića... najbolje prodan njen album je bio u prodaji kad je lansiran pornić... tad je bio Ante, pobjeda na Melodijama Jadrana sa Virujem u te.... mislim ljudi čemu tolika ljubomora? ok ne voliš Sevu ali ne moraš omalovažavati! U vezi godina čuj im Madonna ima 50 pa? još je nitko nije sustigao.... vi nažalost ni sa 20 niste ljepi očito....

Komentiraj...
Vidi sve komentare