To je to što me zanima!

Seve: Milan je sinu bez moga znanja napravio srpski pasoš

Severinin menadžer otkrio je za Večernji list da joj je Milan prijetio nakon prekida spominjući joj slučaj pjevačice Anđe Marić koja se bori za skrbništvo nad sinom
Vidi originalni članak

Za srpsku putovnicu svog 20-mjesečnog sina Aleksandra, pjevačica do prije dva tjedna uopće nije znala jer ju je njezin bivši partner, srpski poduzetnik Milan Popović (46), u travnju napravio bez njezina znanja i suglasnosti, piše Večernji list

Severinin menadžer Tomica Petrović otkrio je da je Milan nakon prekida prijetio pjevačici govoreći joj da će joj, ako ga ostavi, uništiti karijeru i ocrniti je u medijima spominjući slučaj Anđe Marić zbog čega se ona bojala da će malenog odvesti izvan Hrvatske i da ga neće htjeti vratiti zbog čega je i tražila da Milan sina viđa samo u njezinoj prisutnosti. 

Severini je srpska putovnica, u kojoj je Aleksandru odrezan vrh glave, predana potkraj rujna, nekoliko dana prije ročišta na sudu u Zagrebu na kojem je donesena privremena mjera da Milan može viđati sina svaki drugi tjedan, ali samo u Hrvatskoj. 

Prvo ročište: Milan može viđati sina Aleksandra bez Severine

Idi na 24sata

Komentari 249

  • gljivaludara 07.10.2013.

    Seve je htjela sebe i sina financijski osigurati do kraja zivota. Zato je i ostala trudna s bogatasem a ne s onim konobarom.

  • melica-mea 06.10.2013.

    Neke žene su nepopravljivo glupe.Htjela je dijete,imala sve uvjete za njega,trebala ga je roditi a u rubrici otac ne piše nista.Važno je da ona zna kako bi jednoga dana to mogla reci djetetu.Imala bi dijete za sebe i uživala u majcinstvu,a ne ovako maltretira i sebe i dijete,a taj joj bivši bas i nema očinskih emocija.U ovim njenim godinama ipak je trebala biti malo razboritija.

  • tulemule 06.10.2013.

    još bih dodao, negdašnja kraljica torcide...visokomoralna i pedantna, kao sve kraljice torcide.

Komentiraj...
Vidi sve komentare