To je to što me zanima!

Seve: Mislila sam da više neću pjevati zbog objavljenog videa

Pjevačica je u intervjuu za slovenske novine Delo progovorila kako se osjećala nakon objave svog intimnog video uratka koji je u javnost procurio 2004. godine
Vidi originalni članak

Nakon što je video procurio u javnost, nisam mogla izaći iz kuće ni stati na pozornicu. Više nisam imala volje ni za što. To sam doživjela kao psihičko i medijsko silovanje. Mislila sam da se nikad neću vratiti showbizu. Ljudi to ne mogu shvatiti dok to ne dožive na svojoj koži, rekla je Severina (40) i dodala da velik dio javnosti još misli da je sve sama izrežirala. 

Pjevačica je u intervjuu za slovenske dnevne novine Delo progovorila o svom intimnom kućnom video uratku koji je procurio u javnost 2004. godine.  

Zaključila je da je pet mjeseci nakon toga odlučila podići glavu i napraviti promociju albuma otkrivši da se osjećala kao da će je noge svakog trenutka izdati. 

>>> Cijeli intervju pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 72

  • Viktorija0107 24.03.2013.

    Kad je izašao Sevkin pornić ,bilo ju je sram ko kobilu kad prevrne voz sijena .

  • cole9 24.03.2013.

    decki ona je seksi , lijepa zena , vrlo rado bi joj i ja dao besplatno svoj k...... , ali sto se tice toga tipa gadan je koda mu je ferbuson imt 533 presao preko glave , ja vjerujem da je tu vecer seve bila pijana ali da je bila trijezna mogla si je naci ljepotana bio on mladi ili stariji , cudi me da taj lik ima para nije otisao na plasticnu operaciju da ga proljepsaju , izgleda ko slika na slici saobracajke , uzas ! seve svaka cast tebi i tvome videu svejedno si seksi i dalje i uvijek ce se taj video pogledat u dobrome smislu , desna ruka najbolji prijatelj :-)

  • ŽeljkoDružinec 23.03.2013.

    Mislila je da nebu više pjevala. Zakaj,kaj ju je grlo bolilo? Nis baš videl da je frajer tak gliboko oral.

Komentiraj...
Vidi sve komentare