To je to što me zanima!

Seve na Kemalovom koncertu pjevala sa suzama u očima...

Kako ste ljudi? Imam strašnu tremu, Kemo je jedan od mojih najdražih pjevača, izjavila je Severina kad je stigla na pozornicu. Pjevala je zajedno s Kemalom
Vidi originalni članak

Severina (40) je jedva suzdržavala suze kada je kao gošća u srijedu navečer nastupila na velikom koncertu Kemala Montena (64) u Sarajevu. Izašla je u raskošnoj haljini na binu i s Montenom otpjevala njegovu pjesmu 'Pamtim samo sretne dane', nakon čega je solo izvela svoju pjesmu 'Grad bez ljudi' sa suzama u očima.

- Kako ste ljudi? Imam strašnu tremu, Kemo je jedan od mojih najdražih pjevača i mama mi kaže da bih kad sam bila mala prilazila televizoru kad bih vidjela Kemu i govorila 'jao kako je ovo dobar čovjek'. Sretna sam što večeras pjevam s njim -kazala je Seve koja je izazvala ovacije publike u prepunoj dvorani Zetra.

Potom je na binu izašao Goran Bregović s kojim je Severina u duetu izvela 'Tridesete'. Možda najveće ovacije od svih gostiju pobrao je Oliver Dragojević kojeg je publika dočekala gromoglasnim aplauzom. Među Montenovim gostima bio je i Rade Šerbedžija koji je u prilično veselom izdanju izašao pred publiku noseći čašu vina u ruci. S Montenom su kao gosti nastupili i Dino Merlin, Dražen Žerić Žera te Hanka Paldum, a vrlo emotivan je bio i njegov nastup sa Zdravkom Čolićem.

Idi na 24sata

Komentari 189

  • kukurikuu 30.11.2012.

    Zivjela Seve da ne vrijedis ne bi te zvali da gostujes

  • Slavonka52 30.11.2012.

    Bravo Seve .Steta sto nisam gledao koncert al bit ce na TVu.

  • meryy 30.11.2012.

    ova se ve se toliko ošugala...a prije kao djevojčica sam ju obožavala sa onom dalmatinkom...valjda joj je to jedina normalna pjesma dok nije prešla u Milančetovu četu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare