To je to što me zanima!

Seve pjevala u Vršcu: Nisam znala da ovdje znaju za mene

Pjevačica je nastupila u Vršcu, rodnom gradu svog zaručnika Milana Popovića, u sklopu manifestacije 'Dani berbe grožđa'. On se nije pojavio na manifestaciji
Vidi originalni članak

Dobra večer. Koliko vas samo ima. Ja nisam imala pojma da ovdje znaju za mene, i da slušaju moje pjesme , rekla je Severina (40) na početku nastupa u Vršcu, rodnom gradu svog zaručnika Milana Popovića.

Majka sedmomjesečnog sinčića Aleksandra u Vršcu je nastupila u sklopu manifestacije 'Dani berbe grožđa', odnosno, Grožđebala. Prema pisanju srpskog Pulsa, Milan se nije pojavio na koncertu iako je bio najavljen kao gost.

Srpski 'kralj bakra' nedavno je demantirao napise srpskih medija o navodnom prekidu sa Severinom i njihovim stalnim svađama.

- Možda im se ne sviđa na koji način reagiram na izmišljotine koje oni redovito pišu i na te njihove pokušaje da stupe u kontakt sa mnom - izjavio je Milan za Red Carpet te otkrio da je zbog svih napisa tužio srpski Kurir, ali je i priznao kako mu se ne da gubiti vrijeme po sudovima radi odštete od tri tisuće eura.

Pjevačica je na koncert stigla 15 minuta prije početka nastupa. Izbjegavala je davati bilo kakve izjave za medije koji su je čekali u velikom broju. Čak ni njezini mnogobrojni fanovi nisu imali priliku slikati se s njom.

Idi na 24sata

Komentari 115

  • StefanijaRoksa 20.09.2012.

    Ne dirajte Snajku ! Ako vas ona ne interesuje onda nemojte ni da je gledate .

  • lero_1 17.09.2012.

    postala je šumadijska kraljica

  • šiš 16.09.2012.

    Seve ne slušam tvoju muziku ali si komad i faca,majčinstvo te još proljepšalo

Komentiraj...
Vidi sve komentare