To je to što me zanima!

Seve pokazala guzu, 'zapalila' Revelin pa nije mogla zaspati

Prije svog koncerta u Dubrovniku pjevačica je isprobavala kostim Matije Vuice, a zbog kuta snimanja svojim pratiteljima na Instagramu pokazala je i dio stražnjice
Vidi originalni članak

Splitska pjevačica sve je aktivnija na društvenim mrežama, a to se posebno odnosi na njezin profil na Instagramu. Sinoć je, prije koncerta u dubrovačkom klubu Revelin, svojim pratiteljima pokazala kako je izgledalo isprobavanje kostima za nastup, a zbog kuta snimanja u haljini Matije Vuice pokazala je i dio stražnjice. 

Kako ju je haljina podsjetila na film 'Black Swan' tako je i Severina (42) zauzela baletnu pozu te tako pozirala fotografu. Nakon toga, objavila je i fotografiju iz aviona kojim je letjela za Dubrovnik, a u kojem je pozirala s pilotom.

Poslije koncerta je pak objavila seriju selfieja na kojim je fanovima slala puse, pokazala kako joj izgleda frizura nakon nastupa, beljila se i smijala. Posljednju fotografiju objavila je iz kreveta te je uz 'fotku' napisala kako bi htjela konačno zaspati.

U Revelinu je pak odradila odličan koncert te 'zapalila' atmosferu u klubu.

Idi na 24sata

Komentari 225

  • jojo1901 05.01.2015.

    Ucini nam svima uslugu i pucaj si u glavu!

  • JedanMali_1 05.01.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • JedanMali_1 05.01.2015.

    dostaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare