To je to što me zanima!

Seve se napokon 'ukazala': Vidi li se trudnički trbuščić ili ne?

Iako je bila najavljena, Severina nije nastupila na slavljeničkom koncertu Ivane Banfić, kojim je obilježila 25 godina karijere, a sada se pojavila u jednom restoranu
Vidi originalni članak

Otkako je prije nekoliko dana odjeknula vijest o Severininoj (44) navodnoj trudnoći, pjevačica vješto izbjegava foto objektive. 'Uhvaćena' je tek u blizini svog doma na zagrebačkom Kozjaku gdje je s fotoreporterima igrala igru 'mačke i miša'.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Severina nije potvrdila da je trudna, kako to pišu neki mediji. To su delikatne i privatne stvari te imajte razumijevanja za to. Kad bude vrijeme, sigurno ćete doznati - rekao je tada njezin menadžer Tomislav Petrović.

Iako je bila najavljena, Severina nije nastupila na slavljeničkom koncertu Ivane Banfić, kojim je obilježila 25 godina karijere, a sada se napokon 'ukazala' i to u jednom zagrebačkom restoranu.

Naime, Voditeljica Hana Hadžiavdagić Tabaković na svojem se Instagram profilu pohvalila fotografijom s prijateljicom Seve, a nazire li se na 'fotki' njezin trudnički trbuščić, prosudite sami.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • anal_bleaching 04.04.2017.

    Mozda zaboravila prdnut poslije grasine

  • SILVIJA_2 03.04.2017.

    Ova desno je ukrala konju glavu?

  • sve u 16 03.04.2017.

    24 sata cuva sevinu trudnocu,...

Komentiraj...
Vidi sve komentare