To je to što me zanima!

Seve se prisjetila svog nastupa na Eurosongu prije 16 godina

Afrika paprika želi večeras puno sreće 'zdravoj umetnici i umetnicima'. Konstrakta, dolazim u Glibovac 2023, napisala je pjevačica na društvenim mrežama uz snimku nastupa
Vidi originalni članak

Severina (50) objavila je na društvenim mrežama snimku svojeg nastupa na Eurosongu 2006., a uz nju je poručila da ove godine navija za srpsku predstavnicu Konstraktu (43).

POGLEDAJTE VIDEO:

- Afrika paprika želi večeras puno sreće zdravoj umjetnici i umjetnicima. Konstrakta, dolazim u Glibovac 2023. - napisala je pjevačica na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Inače, Glibovac je jedno selo u Srbiji koje je Konstrakta nekoliko puta spominjala pa se na društvenim mrežama šale da će se tamo iduće godine održati i Eurosong.

Podsjetimo, Seve je 2006. na Eurosongu u Ateni nastupila s pjesmom 'Moja Štikla'. Išla je direktno u finale jer su nastale kontroverze oko predstavnika Srbije i Crne Gore. Osvojila je tek 12. mjesto, no njezin nastup ostao je zapažen. Mnogi su komentirali cijelu scenografiju, ali i koreografiju.

Nastupila je u crvenoj haljini koja se sastojala od dva dijela. Uski korzet istaknuo je njezin dekolte te liniju, a raskošni volani u donjem dijelu kreacije istaknuli su Sevkine duge noge. Cijelu kombinaciju upotpunila je crvenim ružom te štiklama u istoj boji.

PROSVJED ZA MIRELU ČAVAJDU Severina podržala prosvjede i objavila montažu Željke Markić u ruskom oklopnjaku

Pjevačica je tijekom jednog gostovanja ispričala da haljina nije uopće bila šivana za nju.

- Ovo je bila haljina koju je Danijela Car radila za Lineu Exclusive i nju je nosila, mislim, tada Miss Hrvatske. Imala sam samo jednu haljinu,pa sam došla kod Danijele i rekla da mi treba neka haljina - otkrila je Seve Daliboru Petku (44).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 12

  • ChandlerBing4 14.05.2022.

    Eh danas nam je 12. mjesto dostizno samo u polufinalu.

  • nohname 14.05.2022.

    Nek kaže tko šta hoće al ta sevkina pjesma moja štikla i jest pjesma za eurosong. Blesavo,neobično i strancima zanimljivo. Uz to super je to otplesala. Takve stvari tamo prolaze.

  • kodnasubeču 14.05.2022.

    tko ova

Komentiraj...
Vidi sve komentare