News

Komentari 97

Severina podržala prosvjede i objavila montažu Željke Markić u ruskom oklopnjaku

Severina podržala prosvjede i objavila montažu Željke Markić u ruskom oklopnjaku

Pjevačica je na društvenim mrežama objavila montažu Željke Markić u tenku na kojem piše 'Ž' i napisala da je dosta okupacije Željek Markić, ali i ministra i liječnika koji tajno rade protiv žena i zakona

Severina je uvijek vokalna oko društvenih pitanja, pa tako nije izostala ni njena reakcija na sve što se događa Mireli Čavajdi. Ovoga puta, podržala je prosvjede koji se odvijaju u devet hrvatskih gradova zbog uskrate medicinske skrbi ženama, zloporabe instituta priziva savijesti i ignoriranja zakona. Prosvjed za Mirelu Čavajdu počinje u 18 sati, a pratit ćemo ga lajv iz minute u minutu.

Na svome Facebooku tako je objavila tekst podrške u kojem spominje 'osobu 'Ž'' sa montažom Željke Markić u tenku.

Objavu prenosimo u cijelosti: 

- Okupacija neke ženetine, koja se pojavila niotkud i godinama maršira gradovima, večeras je napokon gotova. Večeras je DOSTA osobe "Ž" koja javno, a ministar i liječnici tajno, radi/e protiv ŽENA i ZAKONA. Dosta je njezine SEKTE i svih njezinih sljedbenika, koji bez emocija, empatije, ljudskosti i suosjećanja (suprotno svom nazivu) zagovaraju ono što nema veze sa životom.

Večeras PRAVDA za Žene, Kćerke i Unuke.

DOSTA je! Danas u 18:00h u Rijeci (Jadranski trg), Osijeku (Trg slobode), Sisku (kod ure), Šibeniku (Poljana), Splitu (Narodni trg), Zadru (Narodni trg), Korčuli (Spomenik), Puli (Trg Portarata) i Zagrebu (Trg bana Jelačića), gdje i ja dolazim... Vidimo se.

P.S. ilustraciju sam pronašla na Internetu i maknut ću je za par dana, jer mi je negledljiva - napisala je Severina.