To je to što me zanima!

Seve sprema turneju: Izvodila koreografiju pa pokazala mišiće

Severina se nedavno požalila kako je bila u zagrebačkoj poliklinici za fizikalnu terapiju zbog boli u nogama, ali kako je zahvaljujući tretmanu spremna za ples na pozornici
Vidi originalni članak

Severina Kojić (47) sprema turneju 'The magic tour' koja će u subotu započeti u njezinom rodnom Splitu. S njom će nastupiti i 16 plesačica, a vježbajući svakodnevno koreografiju s njima, pjevačica je 'nabila' formu i mišiće. Videom i fotografijama pohvalila se na društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Četvrtu regionalnu turneju nastavit će u Beogradu, Zagrebu i Ljubljani, a posvetila ju je teatrologinji i spisateljici Mani Gotovac, plesnoj koreografkinji Lepoj Smoje i kazališnom redatelju Tomažu Panduru. Nakon što je jučer saznala da je preminula Mani, Severina se rastužila u splitskoj Areni. 

- Vjerovala je u mene i bila mi je kazališna mama nakon moje Lepe Smoje. Lucidna, pametna, duhovita, dobar prijatelj i odlično je kuvala. Tužna sam, jako sam tužna jer je Hrvatska izgubila jednu veliku žensku silu, a ja moju Mani. Ali, ona bi bila ponosna da me vidi sad na bini, voljela me gledati na probama - rekla je pjevačica. 

Severina se nedavno požalila kako je bila u zagrebačkoj poliklinici za fizikalnu terapiju zbog boli u nogama, ali kako je zahvaljujući tretmanu spremna za turneju. 

POSVEĆUJE JOJ KONCERT U SPLITU Severina: 'Nitko mi nije rekao da je Mani umrla, tužna sam'

- Zahvaljujući liječnici Nataši mogu trčati sa sinom, plesati i najvažnije koljena i noge me ne bole - rekla je. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 85

  • MINI-sun 15.11.2019.

    Meni je ona lijepa zena,neovisno na koje nacine se dotjeruje i ne stari staromodno nazovimo to tako ,vec raznoraznim tretmanima pokusava "zamrznuti" mladost,ako je to ispunjava ,neka uziva ,jedan je zivot a tko smo mi da joj sudimo?! Na koncu krajeva ljepota je u ocima promatraca...sto se tice njene proslosti,to je breme koje je ona iznjela i koje mozda jos nosi,oprost je Bogom dan ,zivi se za danas,sutra...ljudi zaostaju gledajuci iza sebe tko je sta napravio i toga se drze da stoljece prode a ne tice se njih...zalosno,nadasve primitivno...

  • frenky___ 15.11.2019.

    Uvijek bila dobra,uhhhhh😍😘😍😘😍😘😍😘

  • Pero Cigla 14.11.2019.

    fotošopirani mišići

Komentiraj...
Vidi sve komentare