Show

Komentari 85

Seve sprema turneju: Izvodila koreografiju pa pokazala mišiće

Seve sprema turneju: Izvodila koreografiju pa pokazala mišiće

Severina se nedavno požalila kako je bila u zagrebačkoj poliklinici za fizikalnu terapiju zbog boli u nogama, ali kako je zahvaljujući tretmanu spremna za ples na pozornici

Severina Kojić (47) sprema turneju 'The magic tour' koja će u subotu započeti u njezinom rodnom Splitu. S njom će nastupiti i 16 plesačica, a vježbajući svakodnevno koreografiju s njima, pjevačica je 'nabila' formu i mišiće. Videom i fotografijama pohvalila se na društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Četvrtu regionalnu turneju nastavit će u Beogradu, Zagrebu i Ljubljani, a posvetila ju je teatrologinji i spisateljici Mani Gotovac, plesnoj koreografkinji Lepoj Smoje i kazališnom redatelju Tomažu Panduru. Nakon što je jučer saznala da je preminula Mani, Severina se rastužila u splitskoj Areni. 

- Vjerovala je u mene i bila mi je kazališna mama nakon moje Lepe Smoje. Lucidna, pametna, duhovita, dobar prijatelj i odlično je kuvala. Tužna sam, jako sam tužna jer je Hrvatska izgubila jednu veliku žensku silu, a ja moju Mani. Ali, ona bi bila ponosna da me vidi sad na bini, voljela me gledati na probama - rekla je pjevačica. 

Severina se nedavno požalila kako je bila u zagrebačkoj poliklinici za fizikalnu terapiju zbog boli u nogama, ali kako je zahvaljujući tretmanu spremna za turneju. 

- Zahvaljujući liječnici Nataši mogu trčati sa sinom, plesati i najvažnije koljena i noge me ne bole - rekla je. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci