To je to što me zanima!

Seve u bijesu u Brački kanal bacila prsten od 100.000 eura

Seve i Milan Popović zaljubili su se filmski, a sad ratuju na sudu. Nevolje u raju s Igorom Kojićem počele su kad je popeglao njenu karticu na kojoj je bilo 100.000 kn
Vidi originalni članak

Strastveni u ljubovanju, još strastveniji u obračunavanju. Taj opis vrijedi i za roditelje maloljetnog dječaka koji se bore za skrbništvo, a trenutačno ga, nakon gotovo devet godina sudskih prepucavanja i "ravnopravno" dijele, temperamentnu pjevačicu Severinu Vučković (50) i spretnog biznismena Milana Popovića (55). Početak njihove veze bio je izuzetno filmski. Ona je pjevala na njegovoj zabavi. Svidjela mu se. Tvrdio je da prije te večeri nije bio baš upoznat s likom i djelom buduće majke njegova najstarijeg sina. Čuo je na druženju u Rusiji neki od njezinih hitova. Ali nije, navodno, previše obraćao pažnju ni na njezinu glazbu dok se nisu sreli.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 5

  • 25.04.2022.

    Sad se pitam čime je zaslužila toliki publicitet, kad zapravo nema niti jednu pozitivnu osobinu? Zašto nije donirala prsten za izgradnju porušene Banije, ili za pomoć izbjeglim Ukrajincima? Ima milijun načina da se 100000 eura donira u dobrotvorne svrhe. Ali ona mora pokazati beskrajnu bahatost, nedavno je od Hrvatske tražila financijsku pomoć a sada baca toliki novac u more. I mnogi je slijepo slijede i vide u njoj nekakvog idola. To više govori o njima nego o njoj. Tužno i jadno.

  • saubermaher 25.04.2022.

    sigurno se sjeća gdje točno...

  • Horton 25.04.2022.

    Gdje se može upisati tečaj ronjenja?

Komentiraj...
Vidi sve komentare