To je to što me zanima!

Severina 41. rođendan slavila radno: Ne trebate mi čestitati

Glazbenica je rođendan dočekala pjevajući u hamburškoj diskoteci. Dok je Seve izvodila hitove, u prvim satima nedjelje stizale su joj SMS čestitke
Vidi originalni članak

Ne trebate mi danas čestitati rođendan. To ste već učinili na mojim nastupima. Tih dana sam se ponovno rađala, napisala je Severina na Facebooku. Zahvalila je fanovima što se trude da je usreće za rođendan.

Glazbenica je rođendan dočekala pjevajući u hamburškoj diskoteci. Dok je Seve izvodila hitove, u prvim satima nedjelje stizale su joj SMS čestitke. I na njenu službenu stranicu stizale su poruke, pa čak i iz Ukrajine.

- Naravno da sam joj se javio. No slavlje smo odgodili za neki drugi put jer je prekjučer bila u Njemačkoj - rekao je Severinin prijatelj, menadžer Edvin Softić. Iako su se srpski mediji raspisali kako joj zaručnik Milan Popović (47) sprema veliko iznenađenje, 'kralj bakra' nije se pojavio u Hamburgu. Navodno joj je dao izraditi mnoštvo unikatnog nakita od bijelog zlata, no ti će pokloni pričekati dan ili dva.

Milan je planira odvesti na putovanje na koje će povesti i sina Aleksandra (1). Severina je na Anteni Zagreb rekla da joj je jedan od najdražih darova koji je ikada dobila zagubljena snimka njezine prve pjesme. Napisao ju je pokojni kompozitor Zdenko Runjić. Snimku joj je darovao menadžer Tomica Petrović.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Galeb i ja 22.04.2013.

    Bolje bi joj bilo da se nije ni rodila

  • kung fu panda 22.04.2013.

    ajde hvala Bogu pa je pomjerila brojku nekad je Seve bila starija od mene sad vidim da je mladja godinu čudno je to

  • mila 19 22.04.2013.

    ne trebaju joj čestitke nego lova od ulaznica na njenim koncertima..pa vi budale hopsajte dok ona diže ruke i noge...

Komentiraj...
Vidi sve komentare