To je to što me zanima!

Severina će pjevati na dočeku Nove 2016. godine na Stradunu

Turistička zajednica grada Dubrovnika objavila je da će na dočeku Nove 2016. pjevati Severina i tako vjerojatno zaustaviti utrku organizatora tzv. najluđe noći
Vidi originalni članak

Severina će pjevati na dočeku Nove godine na Stradunu. Objavila je to Turistička zajednica grada Dubrovnika i tako vjerojatno zaustavila utrku organizatora tzv. najluđe noći po cijeloj zemlji.

Naime, doček će, nakon provedenog natječaja, organizirati diskografska kuća Scardona. Nije, naravno, objavljeno kakav će honorarčić zaljubljena pjevačica dobiti, ali je, na temelju dosadašnjih iskustava i podataka jasno da bi se od novca mogao kupiti prilično dobar automobil.

Naime, mediji su uoči dočeka ove, 2015. godine pisali kako je za nastup u Poreču dobila 50 tisuća eura. Osim nje, na dočeku će nastupiti grupa Silente i DJ Kameny. Podsjetimo, riječ je o donedavnom članu grupe Colonia, koji sada nastupa kao DJ.  

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 17.08.2015.

    Trebali ste napisati da će nastupiti na Stradunu, jer neće pjevati. To nije pjevanje.

  • dazoh 17.08.2015.

    Srbi su razarali Dubrovnik a sada srpske snajke pjevaju u njemu.

  • wendyy 17.08.2015.

    moze bit fufa, moze bit drolja... ali nakon sexa na jahti ide njen uspon... da nije gledaoca i zeljnih nje ne bi ni uspila nakon toga

Komentiraj...
Vidi sve komentare