To je to što me zanima!

Severina, Giuliano, Danijela i Karan plesali i šetali po Trogiru

Ekipa mjuzikla 'Naša bila štorija' s ponosom predstavlja svoj drugi singl i spot za pjesmu 'Manta me jubav', autora Nenada Ninčevića i Gorana Karana
Vidi originalni članak

Ekipa mjuzikla 'Naša bila štorija' s ponosom predstavlja svoj drugi singl i spot za pjesmu 'Manta me jubav', autora Nenada Ninčevića i Gorana Karana. Pjesmom 'Manta me jubav' Severina, Goran Karan, Danijela i Giuliano vode nas u sunčani Split '70-ih godina, na rasplesanu rivu gdje su svi 'zamantani' od jubavi.

-Video spot sniman je u Trogiru, a, kao i za pjesmu 'Sta je svit', redatelj nam je Darko Drinovac. Na veliko veselje domaćega svita i turista, u punom sastavu smo se prošetavali, plesali, šepurili i korteđavali... Bilo je baš kako kaže prvi stih Nene Ninčevića - 'Cilo misto je na rivi, Gori, doli đir po đir'... Zaista divno iskustvo, hvala gradu Trogiru i cijeloj ekipi na vrhunskoj profesionalnosti i odličnom raspoloženju. Uskoro se vidimo i uživo’, poručio je Goran Karan.

-Pjesma je slatka i simpatična, nadam se da će se svidjeti ljudima kao što se sviđa svima nama. Cijela 'Naša bila štorija' je jedan prijateljski izlet u nešto što smo svi osjetili kao dio svog djetinjstva i odrastanja’, kazala je Severina.
Spota za pjesmu 'Manta me jubav' veseli Splićani snimili su početkom svibnja, a u njemu su korišteni prvi snimljeni kadrovi Splita, iz filma 'Sunčani Split', koje je ustupio Državni arhiv.  
 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • gorankriska 26.05.2016.

    Velika stvar,pa idrugi šetaju rivom.

  • AAAAA72 25.05.2016.

    u Trogir dolazi redovito Bernie Ecclestone sa svojom jahtom ,pa je valjda Seve brže bolje potegla do tamo ko fol da pjeva, koliko li će love tek dobiti za pornić sa njim?

  • Galeb i ja 25.05.2016.

    Obavijest za popizditi,a kada ju vidim povraca mi se.

Komentiraj...
Vidi sve komentare