To je to što me zanima!

Severina i Igor Kojić goste na vjenčanje zovu videoporukom

Seve i suprug Igor za petstotinjak uzvanika beogradskog slavlja pripremili su ‘The best of Vučković and Kojić’. Glamurozna druga svadba stajat će ih 52.000 eura
Vidi originalni članak

Uzvanici su tjednima čekali da ih nazove netko iz Severinina tima i uruči im pozivnice za proslavu vjenčanja. No mladenci su se u posljednji tren predomislili.

Umjesto klasičnih pozivnica, Severina (43) i Igor Kojić (28) odlučili su uzvanike iznenaditi njihovim kućnim uratkom. Tako su napravili kompilaciju najboljih intimnih fotografija i crkvenog vjenčanja u Balama. Proslava vjenčanja bit će 22. studenoga u beogradskom hotelu. Mladence će svadba stajati 52.000 eura. Među uzvanicima su Lepa Brena i Slobodan Živojinović, susjedi Kojićevih u Beogradu. Nastupat će im Saša Matić, s kojim je Seve snimila duet “More tuge“, te Ministarke, s kojima je otpjevala “Uno momento“. Supružnici su potpisali i i predbračni ugovor prema kojem ni jedno ni drugo u slučaju razvoda neće ništa dobiti. Opekla se s Milanom Popovićem (49), s kojim se već dvije godine povlači po sudu zbog sina Aleksandra (3).

Iako je do sada šutio, srpski “kralj bakra” tvrdi kako nije istina da šest mjeseci nije vidio dijete, a posebno ga ljute neistinite tvrdnje da je Severina morala ispisati sina iz vrtića jer je on navodno podnio tužbu zato što se nije slagao s njezinim izborom.

Uz ove namirnice, zaboravi na prehladu!

Idi na 24sata

Komentari 83

  • kokaza5 17.10.2015.

    Nek je sa srećom, baš kako zaslužuje svaki par koji se voli.

  • šufnudl 17.10.2015.

    O, opet filmić

  • depravedscum 16.10.2015.

    Druga svadba? Kucni uradak? OK...

Komentiraj...
Vidi sve komentare