To je to što me zanima!

Severina i Milan se posvađali u hotelu, spakirala stvari i otišla?

Posvađali su se u njegovom hotelu u Vršcu. Hotel je odzvanjao koliko su se derali. Severina je nakon svađe spakirala stvari i sa sinom otišla u Beograd, piše portal Alo
Vidi originalni članak

Pjevačica i njen zaručnik posvađali su se u hotelu Vila Breg koji on ima u Vršcu. Nakon svađe Severina je spakirala kofere i sa sinom Aleksandrom otišla u Beograd dok je Milan u hotelu ostao sam, piše srpski Alo

- Milan lako plane i njihova rasprava brzo je prerasla u glasnu svađu. Cijeli hotel je odjekivao, ali svi su se pravili da ništa ne čuju - rekao je izvor za Alo. 

Severina navodno još ne razgovara s Milanom Popovićem. Njen menadžer tvrdi da pjevačica uopće nije bila u Vršcu u vrijeme kad se navodna svađa dogodila. 

Idi na 24sata

Komentari 351

  • VlatkoKomes 28.08.2012.

    Kada sam opet poćeo čitati 24 sata,nakon tromjesečnog bojkota,opet vi meni o nekoj Severini i Milanu.Ljudi Božji-nepišete više o Simonici,Marijani i sve je bilo dobro,a sad ste poćeli sa Seve.Što će reči njezino dijete kada odraste?

  • Slash_2 28.08.2012.

    Bolim me Hurac

  • tekila 28.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare