To je to što me zanima!

Severina i Milan se zaručili: S njim ću provesti ostatak života

Nakon što su demantirana šuškanja da se par posvađao, ali i da se žene na njen rođendan, Severina je za Gloriju priznala da su se ona i Milan Popović zaručili
Vidi originalni članak

Jesmo, zaručili smo se. I on mene i ja njega. Jako se volimo i jako smo zaljubljeni, i to je osoba s kojom ću provesti ostatak života, rekla je Severina za časopis Gloria te tako potvrdila nagađanja da se par planira vjenčati.

Seve i Milan zajedno su od prosinca 2010., a on ju je zaručio prstenom od ružičastog zlata s raznobojnim draguljima iz Cartierove kolekcije Love. Ona prsten nosi na desnom prstenjaku, a nedavno ga je i pokazala javnosti na promociji kozmetike Skeyndor.

Šuškalo se kako će se Severina i Milan Popović (45) vjenčati na njen 39. rođendan, 21. travnja, ali menadžer pjevačice to je demantirao. Pjevačica ipak rođendan planira proslaviti u velikom stilu. Na zabavi će joj pjevati Kemal Monteno, a Seve je zamolila sve koji će joj doći da kupe poklon i za Zuhru jer su njih dvoje rođeni na isti dan pa će zajedno slaviti.

Izvorni članak pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 99

  • dubi1953 09.04.2011.

    Već sam rekao d...a ostaje d...a i tu se nemože ništa promjeniti!

  • kissi 09.04.2011.

    mala ima više života. svaki život počinje sa novim organom, i prestaje koristenjem istog! !! al nećemo bit zločesti, mala je vječni optimist.

  • norveska 09.04.2011.

    ne znam uopce sta bi napisala ostajem vise bez teksta na ovakve gluposti

Komentiraj...
Vidi sve komentare