To je to što me zanima!

Severina i njena kuma okušale se u kockanju: 'Pojma nemamo'

Nakon nastupa u Chicagu, uslijedio je koncert u svjetskoj prijestolnici kocke, Las Vegasu. Severina se nije mogla suzdržati te je s kumom Andreom Čermak sjela za 'aparate'
Vidi originalni članak

Sviramo klavir, jer pojma nemamo, napisala je Severina (43) pored fotografije na kojoj pozira s prijateljicom i vjenčanom kumom Andreom Čermak za aparatima, a prste drže na tipkama kao da su spremne zasvirati neku melodiju. 

Brojni pratitelji splitske pjevačice na društvenoj mreži oduševljeni su fotografijom i njenom 'forom', te su joj poželjeli da 'stisne pravu notu'. 

Severina je krajem travnja nastupila u Chicagu u hotelu Hyatt Regency O'Hare, a dan nakon zapjevala je pred publikom u dvorani Chelsea hotela The Cosmopolitan u Las Vegasu. 

Pjevačica je za koncerte 'preko bare' donijela i kape te majice s natpisima njenih pjesama. Severinu su u Vegasu posjetile Petra Nižetić, Kristiina Sajko te Igorova sestra Nataša koja živi u Los Angelesu. 

'Seve internacionale' fotografijama i videima zabilježila je svoje prve nastupe u Americi, a mnogi fanovi čestitali su joj na uspjehu. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 91

  • 04.05.2017.

    Prekrasna Severina, definitivno jedna od najljepsih zena na Balkanu.

  • dopizdilomi 04.05.2017.

    Evo upravo sada, tramvaj broj 11 opet mi je stao pod prozorom, ne znam po koji put, danas. A tek jučer.

  • spacegoddess 04.05.2017.

    tesko za skuzit kad ne mase

Komentiraj...
Vidi sve komentare