To je to što me zanima!

Severina inspirirana cajkama, Wonder Woman i Paris Hilton

NEVIĐENO Na Pivofestu u Prilepu Severina je pokazala novi ‘look’ u metalik-ružičastom kombinezonu koji podsjeća na Wonder Woman te na bivšu miljenicu tabloida Paris Hilton
Vidi originalni članak

Metalik presijavanje, ružičasta boja dostojna 2000-ih godina, kad je modom vladala Paris Hilton i decentni dodir cajkaškog imidža preporodio je hrvatsku pjevačicu Severinu (45).

Obožavatelje u Makedoniji razgalila je svojim hitovima, a mnoge je oduševila i neobičnim izborom garderobe za pozornicu. Ultrakratki kombinezon puf ramena neodoljivo podsjeća na heroinu Wonder Woman, neosporni ljetni filmski hit u kojem Gal Gadot (32) nosi sličan, samo decentniji kombinezon.

Nekadašnja kraljica modne scene i tabloida Paris Hilton (36) objavila je video modnih savjeta inspiriranih 2000-ima u kojima ženama sugerira da nose ‘što uže, što kraće, te nikad ne zaboravite na ružičastu boju’.

Severina ju je, čini se, mudro poslušala. Uz kraljicu estrade, fotografirala se i makedonska pjevačica te Miss Bikini of the Universe Marjana Stanojkovska.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • cuvita 19.07.2017.

    Dobila natrag malog Alexu, pa se vratila starim ku*vanskim navikama. Jeftinjaca ostaje jeftinjaca.

  • Linz 19.07.2017.

    Nemojte ljudi, k'o Boga vas molim, nemam više snage da čitam o Severini !!!

  • 19.07.2017.

      **** Admin **** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare