To je to što me zanima!

Severina ipak priznala: Istina je, Milan i ja više nismo u vezi

Splitska pjevačica za Gloriju je otkrila kako je između nje i srpskog 'kralja bakra' nestalo ljubavi. Par je u vezi gotovo dvije godine. U veljači su dobili sina Aleksandra
Vidi originalni članak

Već se neko vrijeme nagađa da je idili između Milana Popovića (47) i Severine (40) došao kraj, a prekid je potvrdila i sama pjevačica. 

- Istina je, nismo više zajedno - rekla je Severina za Gloriju. 

Splitska pjevačica otkrila je kako je između nje i srpskog 'kralja bakra' nestalo ljubavi. Par je zajedno gotovo dvije godine. Svoju su ljubav dosad opisivali kao idiličnu i jedno o drugom imali samo lijepe riječi. Razlog prekida navodno su nepomirljive razlike. 

Par je 20. veljače ove godine dobio sina. Malog Aleksandra Severina je rodila carskim rezom u splitskoj bolnici u kojoj je oko mjesec dana čuvala trudnoću. Severina je Aleksandra nedavno i krstila. U crkvi je bila s majkom, a Milana nije bilo ni blizu. 

Izvorni članak pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 335

  • pumpi 15.10.2012.

    mene zanima jedno, nevezano za ovog "kralja", nije on nikakav kralj za mene.. nego me zanima, je li on kažnjen od Boga dragoga da bude prebogat ili je nagrađen?

  • user_33890 14.10.2012.

    Zalosno je da vise nemamo identitet ni kao pojedinci ni kao nacija!!! Sav sjaj duse je zamrljan smecem koje se lijepi na nase mozgove "izvana" i samo smo orijentirani "prema van" ... sve dok naizgled sve nalikuje modelu zivota na Zapadu, a neko je negdje sve to shvatio i to pogresno, onda znaci da smo "Zapad"...??? Kako jadno i ocajno!!! Fokusirajuci se na "VANJSKU FORMU" i "PREMA VAN" nepovratno gubimo vezu sa samima sobom, sa svojom sustinom, identitetom kako kao pojedinci tako i kao nacija...oduzeti i utrnuli vise ne osjecamo ni ritam vlastitog srca jer nas trka za sto boljim falsificiranjem vjestacki nametnutih standarda i stilova ponasanja i uvjerenja drzi u polupijanom bunilu iz kojeg cemo se neumitno probuditi sa ocajnim okusom u ustima i nepodnosljivom mucninom...!!!

  • šparoga 12.10.2012.

    ...kažu na tv-u seve ikona.... ??????????? haalooooo kome .... ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare