To je to što me zanima!

Prije Igora je Seve usisavala, a nakon njega je počela peglati...

Ko nije treso kesu od usisivača, taj ne zna šta je pedeset nijansi sive, napisala je tad Severina na svom Instagramu ispod objave fotografije. Čini se da je Seve zazivala svoga Christiana Greya
Vidi originalni članak

Severina Vučković (49) ne zazire od kućanskih poslova. Dapače, čini se da njima liječi ljubavne probleme.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nedugo prije nego što je, nakon dugog samovanja, upoznala Igora Kojića (34), na proljeće 2015. u Beogradu, Seve se na društvenoj mreži pohvalila kako je vrijedna kućanica. U visokim štiklama, koje je obula na čarape, uzela je usisavač u ruke i usisavala svoj penthouse od 300-tinjak kvadrata na zagrebačkom Kozjaku.

“Ko nije treso kesu od usisivača, taj ne zna šta je pedeset nijansi sive”, napisala je tad Severina na svom Instagramu ispod objave fotografije. Čini se da je Seve zazivala svoga Christiana Greya. Nedugo potom, nakon njena koncerta u beogradskoj Areni, između regionalne pjevačke zvijezde i bivšeg nogometaša Kojića planule su ljubavne iskre. Ubrzo su prohodali, iako su isprva tajili svoju ljubav, a pola godine poslije su se i vjenčali, prvo u crkvi u istarskim Balama, u krugu najbližih, a zatim i u Beogradu kod matičara pred nekoliko stotina uzvanika.

BRAČNI SAVJETNIK GANGSTER: 'Ja bih pomogao i Severini da se opet skrasi, već sam dva para spojio samo u ovoj godini'

Uslijedila je još jedna, afrička svadba, no usprkos silnim ceremonijama njihova ljubav je i službeno okončana nakon šest godina, prošlog ljeta razvodom braka, iako je između njih bilo gotovo mjesecima prije, kad se Igor iselio iz njena stana na Kozjaku, a gotovo godinu dana nisu živjeli zajedno. Seve nije dugo samovala, intenzivno se počela družiti sa svojim producentom Filipom Miletićem (40), s kojim je nedavno završila novi album. Njegovo ime ispisala je i na prozoru svog stana za Božić, uz imena ostalih najbližih prijatelja i suradnika. A sad je na društvenoj mreži objavila video na kojem pegla odjeću. “Bože, šta sam ti zgriješila da me ovako kažnjavaš? I spremačica, i čistačica, i domaćica, i klozetarka, koju će još funkciju da mi dodijele?”, čuje se u pozadini poznata izjava srpske glumice Radmile Savićević u ulozi Riske iz serije “Sretni ljudi”. “I pjevačica”, dodala je pjevačica u opisu videa. Zaziva li to Seve novog muškarca u svom životu ili je, kako kažu njeni bliski prijatelji, već “sretno zaljubljena”, ostaje da vidimo jer Seve svoj ljubavni život krije kao zmija noge. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU KEREKESH SHOWA:

Idi na 24sata

Komentari 52

  • zrno soli u glavi 09.01.2022.

    Ko čuva malog Acu dok ona pegla?

  • 09.01.2022.

    Ima na xhamster ako tko želi gledati

  • novkovka 09.01.2022.

    usisava i pegla samo za slikanje,,,,,ha,ha

Komentiraj...
Vidi sve komentare