To je to što me zanima!

Severina je trebala pjevati za Arkanovog prijatelja?

Pjevač Duško Lokin namjerava napisati knjigu memoara u kojoj će objasniti zašto sa Severinom nije pričao deset godina sve do 2007. godine
Vidi originalni članak

U memoarima koje namjerava izdati na jesen, pjevač Duško Lokin (66) će se osvrnuti na svoja druženja s Titom, Tuđmanom, Gojkom Šuškom, Nikicom Valentićem, a jedno cijelo poglavlje možda posveti i pjevačici Severini Vučković (37). S pjevačicom u prošlosti nije razgovarao dugih deset godina. Sve je počelo nakon što je pjevačica prekinula suradnju sa Zrinkom Tutićem. Duška Lokina nazvala je Lidija Samardžija i tražila turneju za Severinu, koja navodno nije imala 'ni lipe', prenosi Večernji list. Duško ju je poveo s Mladenom Grdovićem i Kićom Slabincem u Australiju. Tamo je Severina trebala pjevati u jednom jugoslavenskom klubu, no hrvatski veleposlanik nazvao je Duška i rekao kako to nije preporučljivo. Vlasnik kluba poslao je čestitku za vjenčanje srpskom paru Ceci i Arkanu Ražnatoviću, koji je bio optužen za ratne zločine. Severina nije htjela to poslušati i navodno je rekla kako se radi o velikim novcima. Odustala je od pjevanja tek nakon što ju je veleposlanik nazvao. Na povratku iz Australije Lokin se posvađao sa Severinom jer je na aerodromu platio dio računa za prekomijernu prtljagu pjevačice i njenog menadžera. Pomirili su se 2007. godine na pogrebu Đorđa Novkovića.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • kikopa 14.02.2010.

    meni stvarno nisu jasni ovi kuji novac i bogaćenje stavljaju ispred morala i poštenog odnosa prema životu. Kako se takvi mogu pogledati u ogledalo? Kako mogu živjeti samo sa sobom? Kako??

  • SunTzu 14.02.2010.

    dug je i trnovit put od dna do vrha..kakvog takvog. Sto bi mene bilo briga s 18 godina za kog pjevam i gdje?

  • user_40333 14.02.2010.

    ako je to istina ..onda stvarno nemam komentara osim reci sram je i stid bilo.........

Komentiraj...
Vidi sve komentare