To je to što me zanima!

Severina kasni za Kim K. četiri godine: Dobila svoju naljepnicu

Dragi moji, jako sam sretna što s vama mogu podijeliti nešto šareno, šarmantno i zabavno - napisala je ponosna pjevačica na svom Facebook profilu
Vidi originalni članak

Pjevačica Severina Kojić (47) na svom Facebook profilu objavila je nekoliko 'emojia', točnije Viber naljepnica. Samo ovaj put se ne radi o smajlićima ili srcem u boji, već o stickerima s njezinim likom. Uz Sevinu karikaturu stoji i imena njezinih pjesama poput 'Imaš pravo', 'Virujen u te', 'Prijateljice', a pratitelje je najviše oduševio citat 'Spavali smo, a spavali nismo'. 

- Dragi moji, jako sam sretna što s vama mogu podijeliti nešto šareno, šarmantno i zabavno - napisala je ponosna pjevačica. 

Ipak, pjevačica malo kasni za svjetskim trendovima s obzirom na to da je, primjerice starleta Kim Kardashian (38), vlastite naljepnice 'furala' prije četiri godine. Pa tako već godinama možete preko društvenih mreža slati naljepnice na kojima Kim plače, pije, jede, kuha, pleše, tulumari...

Nakon što je posljednjih mjeseci imala nekoliko otkazanih koncerata, a oni koje je odradila bili su za dijasporu, Severina je konačno zapjevala i u Hrvatskoj. Na koncertu u Umagu ponovno je svojim outfitom mnoge ostavile s puno upitnika iznad glave. 

Seve je tako navukla biciklističke hlačice preko kojih je obukla šareni komplet, mrežaste čarape i lakirane čizme iznad koljena. U veljači je na koncertu u Ptuju, u sličnom stilu uparila biciklističke hlačice i narančasto - plavi triko, niske čizmice na petu i najlonke, a u jednom trenutku na glavi je imala ručnik. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Pero Cigla 14.05.2019.

    Mislim da bi po novom trebalo pisati "Verujem u te".

  • 14.05.2019.

    A i ove što je konstantno brane su komedija,nešto kod njih debelo ne štima,kome kod je ova kraljica je pod upitnikom...

  • teaa 14.05.2019.

    Daleko ispred svih hr.wanna be koji samo uce i cekaju da eto kraljica propadne umjesto da sami na sebi rade. Go Seve.

Komentiraj...
Vidi sve komentare