To je to što me zanima!

Severina na nastupu: 'Vratilo se dite doma! A vi prvi znate...'

Splićanka je publici otkrila da će pjesmu 'Rođeno moje' po prvi puta pjevati s veseljem. Dobila je pljesak publike, a snimka nastupa brzo se proširila internetom
Vidi originalni članak

Severina (49) je u nedjelju u uvali Luštica u Tivtu u Crnoj Gori imala koncert tijekom kojeg je pjevala svoje uspješnice. I dok je skakutala po bini, došlo je vrijeme za pjesmu 'Rođeno moje' koju pjevačica inače pjeva 's tugom'.

POGLEDAJTE VIDEO: Severinina izjava na koncertu

To ovoga puta nije bio slučaj pa je i sama priznala okupljenima da će tu pjesmu prvi puta otpjevati veselo. 

- Ne mogu vam reći o čemu se radi, ali vratilo se dite doma. Vi prvi znate, nije još ni objavljeno. Hvala na podršci svima. Pjevamo s veseljem - rekla je Severina i dobila pljesak publike. Snimka njezinih riječi brzo se proširila.

Krajem 2019. godine sutkinja Tea Golub donijela je privremenu mjeru i odlučila da sin Severine i srpskog poduzetnika Milana Popovića nadalje živi s ocem.

TOP 5 NAJČITANIJIH ČLANAKA Kojićeva baka (84): Severina i Igor su se rastali? I neka su, znala sam da to neće trajati

Prema toj privremenoj mjeri, Severina je imala pravo viđati sina utorkom i četvrtkom od 15 do 20 sati te svakog drugog vikenda, od subote u 10 sati do nedjelje u 20 sati. Mjerom je regulirano i druženje majke i sina tijekom ljetnih i zimskih praznika te državnih i vjerskih blagdana.

Pjevačica i njezin tim žalili su se na tu mjeru, a početkom srpnja bilo je ročište na Županijskom sudu u Splitu.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU PUTOPISA IZ MOZAMBIKA I UPOZNAJTE DRUGE KULTURE:

Idi na 24sata

Komentari 87

  • max2017 31.08.2021.

    dakle sud joj je dao mogućnost da po potrebi puni naslovnice, pljuje po ocu, manipulira u svrhu profesionalnog statusa .......Likovanje javno izrečeno govori o njoj i statusu djeteta....a uostalom nije daleko dan kad će i sam shvatiti uz filmsku podršku(audio-vizualna metoda)  profesionalni put "majke" vučković.........

  • sexy_trubadur 31.08.2021.

    sad je pravda pobijedila ... sudila se u splitu i na presudu se nema prava zalbe .... pa normalno je da nije montiran proces 

  • Eveline Carneval 31.08.2021.

    Kad je ona u Hrvatskoj ko jedna "požrtovna" majka uspila ostat bez dijeteta onda se stvarno ima s čim pohvalit. Malom je bolje kod oca, vrati ti dite ćaći.

Komentiraj...
Vidi sve komentare