To je to što me zanima!

Severina nije otišla od Milana, u Zagrebu je snimala novi singl

Srpski tisak objavio je da se pjevačica vratila u Split jer se njezin zaručnik Milan Popović žalio na kronični umor zbog plača njihovog tromjesečnog sina Aleksandra
Vidi originalni članak

Severinin menadžer Tomislav Petrović opovrgnuo je napise da je pjevačica napustila Beograd i vratila se majci u Split. Severina (40) je, piše Press odlučila neko vrijeme boraviti u Splitu jer se njezin zaručnik Milan Popović (46) nije privikao na plač njihova prvog djeteta. Žalio se i na kronični umor pa je Severinu zbog toga molio da spavaju u različitim stanovima u istoj zgradi. Pjevačica na to nije pristala.

- Severina nije u Splitu, kako su to pisali određeni mediji, već u Zagrebu. Prošli tjedan je snimila vokale za novi singl za koji još ne znam kada će ga objaviti s obzirom na to da je trenutačno sva njezina pažnja posvećena djetetu. Iz istog razloga, još nismo razgovarali o njezinu povratku na scenu - rekao je Petrović.

Severina je sina Aleksandra rodila u veljači u splitskom rodilištu. Od početka siječnja bila je u bolnici na čuvanju trudnoće. Inzistirala je na prirodnom porođaju, ali je rodila carskim rezom. Početkom travnja Milan i Seve s malim Aleksandrom otputovali su u Srbiju.

Idi na 24sata

Komentari 186

  • DanielTomić 17.05.2012.

    jako zanimljivo

  • fly 85 17.05.2012.

    severina nije otišla od milana, u Zagrebu je samo snimala novi porno uradak:-)

  • mikicazg 16.05.2012.

    uh..odmah mi je lakše sad kad znam da nije napustila milana...sad ću sa smješkom na licu otići platiti razliku plina jer ipak sve je u redu sa seve a to je ono najbitnije...

Komentiraj...
Vidi sve komentare