To je to što me zanima!

Severina o Igoru: Nekad mi se čini kao da trajemo cijeli život

Severina je u travnju otkrila da je 'do ušiju zaljubljena' u sportskog menadžera Igora Kojića. Od tada, par se javno obožava, a vezu su sada okrunili i vjenčanjem
Vidi originalni članak

Igor Kojić (28), sin folk pjevača Dragana Kojića Kebe (54), upoznao je Severinu (43) u veljači ove godine, nakon njezinog koncerta u Beogradu na kojeg ga je doveo Severinin bliski prijatelj Edvin Softić. Pjevačica se Igoru odmah svidjela. Svoju beogradsku adresu Igor je nakon mjesec dana veze zamijenio zagrebačkom. 

Iako su ih mnogi 'podbadali' zbog velike razlike u godinama, par se nije dao smesti. Severina je u intervjuu krajem svibnja samo izjavila da 'nekako teško odrasta'.

- Zaljubljena sam do ušiju. Sada mi se čini da traje cijeli život - iskreno je priznala Severina kad je u travnju odlučila svima priznati da se opet zaljubila. 

Instagram

Ubrzo su se oboje opustili i počeli si izjavljivati ljubav te objavljivati fotografije na kojima se ljube ili se zaljubljeno gledaju. 

Severina je Igora u srpnju iznenadila za rođendan kada mu je ispred beogradske kuće postavil billboard na kotačima na kojem je pisalo 'Ljubavi moja, Sretan rođendan, volimo te'. Na plakatu je nacrtano i veliko srce unutar kojeg su inicijali A.S. i S.S. 

Igor je, Sevku, navodno, za njen rođendan u travnju iznenadio prosidbom. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • DAKLE-DUBRAVA-ZG 27.09.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • DAKLE-DUBRAVA-ZG 27.09.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • bashan99 27.09.2015.

    poznatija kao dobra por..glumica.. ee još će se na njoj DOSTA SRBA ISTRENIRATI

Komentiraj...
Vidi sve komentare