To je to što me zanima!

Severina pjevala, Josipović u prvom redu čuvao Aleksandra

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
VIDEO: Humanitarni koncert Severine i gostiju u sklopu akcije 'Uljepšajmo njihov svijet'napunio je Lisinski. Na koncertu su prikupljana sredstva za štićenike Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra.
Vidi originalni članak

Idi na 24sata

Komentari 7

  • žofanija 28.11.2014.

    Ivek i ti bi brk omastio, a bi i cenerica. Ali ovo bi ti moglo ugroziti kampanju, jer pazi, mali je iz mešanog braka ! Kak se toga još nisu sjetitli dušebrižnici...

  • meri_22 27.11.2014.

    Veoma je pohvalno da je Severina odradila humanitarni koncert za djecu i sticenike u Gornjoj Bistri. Pravedni predsjednik,eto,cuvao Acu,a bilo bi dobro da ode ispred javne kuhinje i slika se sa onom djecom koja vele:"Što se mora,mora se"!!!!

  • fiore 27.11.2014.

    mogu reći velika stvar!predsjednik jedne države postao dadilja i to mukte!čak je i koncert u humane svrhe,okrenila u svoju korist,za samopromociju,promociju svoga sina,............a vjerujem da je i taj "humanitarni" koncert naplatila i to dobro!ovi estradnjaci neka više počmu plaćat mirovinsko,zdravstveno i ostala davanja prema "voljenoj državi" pa će i država biti bogatija!a jadnici mali obrtnici kad zakasne sa svojim plaćanjima država debelo lupa kamate!eto toliko o jednakosti,ali i ljubavi !

Komentiraj...
Vidi sve komentare