To je to što me zanima!

Severina podijelila snimku kad su joj na pozornici pukle hlače: Pogledajte kako se tad snašla

Da su joj pukle hlače, otkrila je ranije uz fotografije na kojima pozira u ružičastom topu, crnim kožnim hlačama i bijelim sandalama na petu
Vidi originalni članak

Pjevačica Severina Vučković (51) podijelila je na društvenim mrežama snimku s koncerta u Münchenu, kad su joj na pozornici pukle hlače.

- Priča za laku noć...NAŠ Šapnula sam Henryju da su mi pukle hlače i da mi da sako. Henry donosi sako, Ljubo lijepi hlače s tejpom kojim je prije toga lijepio tepih na podu (jer se pod sklizao zbog kondenzacije, što je idealno za salto, kojeg sam se pribojavala da bi se mogao dogoditi)... Pozdrav proizvođaču tejpova. Kakav rock'n'roll - napisala je Seve na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

DEŠAVA SE Kakav peh! Severini pukle hlače na koncertu: 'Izgledala sam...'

Da su joj pukle hlače, otkrila je ranije uz fotografije na kojima pozira u ružičastom topu, crnim lateks hlačama i bijelim sandalama na petu.

- Guten Tag. Ovako sam izgledala sinoć prije koncerta u Münchenu; frizura je pala na trećoj pjesmi, a hlače su pukle na trinaestoj pjesmi. Ali osmijeh je bio postojan, do zadnje pjesme - napisala je u subotu na Instagramu.

'Savršenstvo', 'Ja želim Severinin ormar', 'Kraljica', 'Bilo je fenomenalno', hvalili su fanovi pjevačicu u komentarima.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • gliva 03.03.2024.

    koji ste Vi svi gnjusovi! Da je muško ispala bi pametna !

  • hercegovac katolik lopina 03.03.2024.

    Podjelila je ona i snimku s broda

  • Kud koji mili moji 03.03.2024.

    I zašto su ih lijepili ????

Komentiraj...
Vidi sve komentare