To je to što me zanima!

Severina postaje TV voditeljica: Imat će vlastiti talk show...

Radi se o istoj televiziji na kojoj će svoju karijeru nastaviti graditi i Ivana Paradžiković, urednica i voditeljica emisije 'Provjereno'. Regionalni kanal trebao bi se zvati TV Una i s emitiranjem krenuti do kraja godine
Vidi originalni članak

Pjevačica Severina (49) će uskoro dobiti svoj talk show i postat će voditeljica, izvijestila je o tome Slobodna Dalmacija.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bit će to na regionalnom kanalu sa sjedištem u Banja Luci i trebao bi se zvati TV Una. Iza svega stoji Igor Dodik, sin političara Milorada Dodika.

Radi se o istoj televiziji na kojoj će svoju karijeru nastaviti graditi i Ivana Paradžiković, urednica i voditeljica emisije 'Provjereno', koja će sada raditi na istraživačkom magazinu nalik Provjerenom.

OTKRILA PRIVATNE DETALJE Severina na nastupu: 'Vratilo se dite doma! A vi prvi znate...'

Emitirat će se putem telekomskih operatera i interneta, a kako neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija iz izvora bliskih vodstvu TV Une, s emitiranjem programa krenut će do kraja godine.

Splićanka se u kolovozu razvela od Igora Kojića, a nedavno je dobila zajedničko skrbništvo nad sinom kojeg ima s Milanom Popovićem nakon što je on 20 mjeseci živio s ocem.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • netko009 08.09.2021.

    Svaka ptica svome jatu leti gazda joj fodik to sve govori

  • 08.09.2021.

    Posveti se vise tom svom djetetu i budi mama. Poslije ce ti opet drugi biti krivi.

  • tomo1234 08.09.2021.

    Oče biti nešta na temu edukacije u Jahtingu,ruzingu. Evo slobodno dođi ja sam Alfa i Omega na 90 m jahti samo pravac Monaco. Francuski nije uvijet

Komentiraj...
Vidi sve komentare