To je to što me zanima!

Severina pozirala s cigarom u ustima: Inače ih ne podnosim

Pjevačica se fotografijama noćnog izlaska pohvalila na društvenoj mreži. Bila je u društvu Hrvoja i Andreje Čermak, a zabavu joj nije pokvarila čak ni gužva u toaletu
Vidi originalni članak

Severina (42) se zabavljala u slovenskom noćnom klubu s prijateljima Hrvojem (40) i Andreom Čermak (38) kojoj je i vjenčana kuma. Pjevačica je pozirala s cigarom u ustima, a pored fotografije koju je objavila na Instagramu napisala je da je to bilo samo za potrebe 'fotke' i da ih inače ne podnosi. 

Seve se u društvu prijatelja opustila i uživala u izlasku. 'Malo zabave nije nikog ubilo' te 'cure se samo žele zabaviti' napisala je pored fotografija koje je objavila na društvenoj mreži, a na kojima pozira s prijateljima. Ni gužva na toaletu nije joj pokvarila zabavu već je ušla u muški WC i tamo 'okinula' selfie s muškarcem koji stoji iznad WC školjke u pozadini. 

Idi na 24sata

Komentari 360

  • ruzica ruzic_1 29.12.2014.

    Pusila je ona i mnoge ekoloske i sa takvom snimila pornic.Citam opet joj frendica Andrea Cermak kojoj je bila kuma gadile se donedavno i sad opet the best prije i reklamira njenu benzinsku stanicu koja ima najlosije gorivo.

  • Gray Fox 28.12.2014.

    Nives Celzijus i Severina vrhunac za slikanje i objavljivanje...sad bude izašla slika Nives sa felgom od FAP-a biserno plave boje u ustima!

  • AntunSklepič 28.12.2014.

    sad neće da prizna ali garant puši.

Komentiraj...
Vidi sve komentare