To je to što me zanima!

Severina s bine poslala poruku: 'Bilo bi super da sam ostavljena i da me se ostavi na miru...'

Pjevačica je u četvrtak navečer nastupala na privatnom tulumu, a prije nego je otpjevala svoj hit, oglasila se oko sudskih postupaka
Vidi originalni članak

Bilo bi super da sam ostavljena i da me se ostavi na miru, izjavila je to Severina (51) na sinoćnjem privatnom partyju modne kompanije Fashion & Friends prije nego je zapjevala svoj hit ‘Ostavljena’ čija je autorica. Tom rečenicom još se jednom glasno osvrnula na sudske procese koje ima s bivšim zaručnikom Milanom Popovićem.

Pjevačica je na party stigla odlično raspoložena u srebrnom topu i cargo hlačama. Okupljene zvijezde domaće scene i mnoge influencere zabavljala je hitovima ‘Italiana’, ‘Moja štikla’, ‘Uno momento’ i drugima.

Među gostima su bili Damir Kedžo, Lu Jakelić i Nika Turković koji nisu odoljeli popularnoj Severini te su zapjevali zajedno s njom na pozornici.

- Cijeli život sanjao sam o ovom trenutku - rekao je Kedžo koji je sa Severinom otpjevao njenu uspješnicu ‘Kao’. 

'JA PO STAROM' Severina: 'Opet malo obilaženje sudova. Više ni ne brojim nove prijave. Stisni zube i izdrži...'

Nika se regionalnoj zvijezdi pridružila tijekom pjesme ‘Tvoja prva djevojka’, dok je Lu na scenu izašla kako bi sa Severinom izvela ‘Alcatraz’, a splitska pjevačica ju je snažno zagrlila.

- Sad ću vam izvesti pjesmu za sve prijateljice, koju sam napisala još u srednjoj školi - rekla je Seve pa otpjevala kultne ‘Prijateljice’.

Na tulumu se pojavila i voditeljica Nikolina Pišek koja se rasplesala na Severinine hitove, a iznenađenje večeri bio je nastup popularnog srpskog repera Nuccija. 

U MINTU FOTO Koja atmosfera! Džinović hitovima okupio stare i mlade, pa s njima odmah i nazdravio

Severina je u više navrata pozvala publiku da dođe na današnji ženski marš koji starta od 18 sati na Trgu žrtava fašizma.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • MilanMacimudan 09.03.2024.

    A ko cuva jadno dijete ili ga je vucarala sa sobom!?

  • tomo100brt 09.03.2024.

    Nju će se ostavit na miru kad ona ostavi nas na miru jer je više dosadila sa kukanjima. Sama si je kriva. Kako siješ, tako ćeš žnjeti. Sve se vraća.

  • 69bobo 08.03.2024.

    Sevka=jergović

Komentiraj...
Vidi sve komentare