To je to što me zanima!

Severina s Kebom pjevala za pratitelje: 'Ostanite svi doma'

Molim vas nosite maske i rukavice, ne izlazite iz svojih kuća. Imate više vremena za svoje bližnje sada, poručila je pjevačica svojim obožavateljima
Vidi originalni članak

Niste ostavljeni, niste sami. Ostanimo doma, napisala je na svom Instagram profilu pjevačica Severina Kojić (47). Svoje je obožavatelje pozvala neka gledaju njezin live na društvenoj mreži kojim je upozorila da svi moramo biti u izolaciji zbog pandemije korona virusa.

Zapjevala je svoj hit 'Rođeno moje' i potom rekla: 'Sine, ovo ti je za laku noć'. U videu je s njom zapjevao i njezin svekar Dragan Kojić Keba (59). Izveli su nekoliko hitova, a za kraj je Seve svima poručila neka se čuvaju i ostanu doma.

- Molim vas nosite maske i rukavice, ne izlazite iz svojih kuća. Imate više vremena za svoje bližnje sada. Ja sam u krugu svoje obitelji. Da nema njih, ja ne znam kako bih sve ovo izvela - rekla je Severina. 

Trenutno je u Beogradu sa suprugom Igorom Kojićem (32) u kući njezina svekra. Društvo im pravi i Kebina supruga Olja. S obzirom na trenutno stanje, svi su u izolaciji.  

 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • gita2014 22.03.2020.

    Vidim da pati za sinom

  • 22.03.2020.

    Tvoje vrijeme je prošlo. Lidija Bačić je mlađa, ljepša i zna pjevati. He he

  • 21.03.2020.

    Ajme kakva je.. i nju su godine sustigle

Komentiraj...
Vidi sve komentare