To je to što me zanima!

Severina sa sinom, Milanom i majkom otišla ljetovati na Cipar

Par je otputovao u grad Limassolu gdje žive Milanov brat Slobodan s obitelji i majka Radojka, piše srpski Blic. Odmarat će i u ljetovalištu gdje posjeduju luksuznu vilu
Vidi originalni članak

Pjevačica je prošli vikend sa zaručnikom Milanom Popovićem (46), četveromjesečnim sinom Aleksandrom i majkom Anom otputovala na Cipar, piše srpski Blic.

Par je napustio luksuzno imanje u Čeneju u Vojvodini i otputovao u grad Limassolu gdje žive Milanov brat Slobodan s obitelji i majka Radojka koji se brinu o njegovoj tvrtci 'Amalco Group'. Posjetit će i ljetovalište Ayia Napa gdje posjeduju luksuznu vilu.

- Nije se samo Severina radovala putu na more već i cijela obitelj Milana Popovića. Otkad se rodio Aleksandar, čekali su da malo ojača i da im dođe u posjet. Najsretnija je Milanova nećakinja što su joj došli mali Aleksandar i strina Severina, koju je zavoljela tijekom boravka na Cipru prošle jeseni, kada se djevojčica krstila, što je bio i glavni povod Severininog dolaska - otkrio je izvor blizak Severini Vučković (40). 

Pjevačica je u nedavnom intervjuu za Exkluziv Tabloid priznala da se jako veseli ljetovanju s obitelji.

- Još u rodilištu mi se javila želja vezana za ljetovanje, more, sunce i plažu. Jedva čekam da legnem i da mali leži na meni i da tako ležimo čitav dan - izjavila je tada pjevačica.

Idi na 24sata

Komentari 102

  • božemesvetisačuvaj 29.06.2012.

    ja se kupan tako da stanem ispod prskalice u vrtu pa zašto ne pišete malo o meni i ostalima koji nemaju novaca da provedu ni 1 dan na moru

  • segor19871211 29.06.2012.

    I Ceca će na Cipar :D

  • marija1411 29.06.2012.

    baš sam se mislila gdje je, ona se u ovom 24 osjeća ko kući toliko joj tepaju ko da im ona daje plaću. šta je vama,helo

Komentiraj...
Vidi sve komentare