To je to što me zanima!

Severina se napuhala: U obraze je stavila hijaluronske filere?

Pjevačica izgleda napuhnuto što je vjerojatno posljedica stavljanja hijaluronskih filera. Riječ je o kiselini koja je prirodna tvar i postoji u organizmu, no s godinama se gubi
Vidi originalni članak

Splitska pjevačica, sudeći prema jednoj od posljednjih fotografija koje je objavila na društvenoj mreži, stavljala je filere u obraze.

Severina Kojić (45) izgleda napuhnuto što je vjerojatno posljedica stavljanja hijaluronskih filera. Riječ je o kiselini koja je prirodna tvar i postoji u organizmu, no s godinama se gubi. Hijaluronska kiselina na sebe veže vodu pa tretirano mjesto bubri čime se dobiva volumen usana, ističu jagodice, “peglaju” bore brade i obraza. No fileri se razgrađuju u roku od šest mjeseci do godine dana pa je postupak potrebno ponovljati.

Cijena jedne ampule hijaluronske kiseline je oko 2000 kuna. Severina je godinama pobornik estetskih operacija, no o tome ne priča javno. Stanjivala je nos dva puta, navodno zbog devijacije septuma, te ‘pumpala’ usne, stavljala botoks u čelo i oko očiju, smatraju estetski kirurzi.

- Na starim fotografijama gospođe Kojić može se uočiti manji deformitet na lijevoj strani gornje usne, dok sad Severinine usne izgledaju svježije. To se može postići s malom dozom hijaluronske kiseline koja na sebe navlači vodu i time osvježi usne - rekao nam je stručnjak za estetsku kirurgiju.

POGLEDAJTE VIDEO:


Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 132

  • Wrathchild 14.10.2017.

    Nekako se pretvara u Ninu Morić...

  • tic_tac 14.10.2017.

    Ali ja ne kuzim cemu pljuvanje po operiranim, napuhnutima, speglanima. Pa oni to rade sami sebi, zbog nekakvog svog zadovoljstva...lijepi su si i sve 5. Mislim tako mozemo napadati i sve zene koje se npr farbaju... ako si zadovoljan sam sa sobom cemu mijenjati boju kose, zasto skrivati sijede lasi...

  • tajnamoja 14.10.2017.

    Ne prepoznajem je li to na slici Severina ili Nina Moric.

Komentiraj...
Vidi sve komentare