To je to što me zanima!

Severina se skinula u grudnjak i ljubila se s plesačicom na bini

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Obožavateljima je obećala dobru zabavu u Zagrebu i nije ih razočarala. Promijenila je šest odjevnih kombinacija i u oskudnim izdanjima istaknula grudi i stražnjicu
Vidi originalni članak

Zagrebačka Arena gorjela je. Severina je koncert započela svojom “Italianom”, nakon čega su uslijedile “Uzbuna” i ostali njezini hitovi, a euforičnoj se publici obratila tek nakon otpjevane pete pjesme.

- Dobra večer, Zagrebe! Mislim da je ovo najljepša noć u mom životu. Hvala vam za ljubav i energiju - rekla je Severina (41) i oduševila okupljene.

Svim ženama posvetila je stihove svoje pjesme “Gardelin”, a publika je neumorno, više od dva sata, pjevala sve njezine hitove. Pjevačica je posebno oduševljenje izazvala izvedbom pjesme “Brad Pitt”, nakon čega je još jednom raznježila publiku: 

- Super je bilo u Rijeci, Beogradu i Skoplju, ali ovo je moj grad, u njemu živim 22 godine. Ovo je najljepši koncert u mom životu - rekla je Severina.

Odličnu koreografiju radio je Tomaž Pandur, a Severina je i za ovaj spektakl promijenila šest odjevnih kombinacija. Sljedeća postaja sjajno osmišljene turneje “Dobro došao u klub”, 30. svibnja, je Ljubljana. 

Idi na 24sata

Komentari 468

  • marlboro 3 13.05.2013.

    E dobro ste me podsetili, taman nemam sta da radim, idem da gledam sevkin pornic !

  • Bumbi13 13.05.2013.

    talentirane žene se ne moraju skidati da bi se svidjele publici

  • mirnimrav 13.05.2013.

    Ako ne znaš pjevati onda se razodjeni ,sni mi pornić i bit ćeš hvaljen i slavljen

Komentiraj...
Vidi sve komentare