To je to što me zanima!

Severina se uskoro 'udaje’ pred 200-tinjak gostiju

Svadba je za tjedan dana. Pripreme su u tijeku. Na slavlje povodom izlaska albuma iz Beograda stiže i Bregović. Reklamirala je i poštansku marku
Vidi originalni članak

U zagrebačkom restoranu “Okrugljak” Severina Vučković (36) promovirat će album “Zdravo Marijo”. Na njemu je radila dvije godine. Pjevačica je za tematiku promocije izabrala vjenčanje. Za omot albuma pozirala je u vjenčanici, polugola, s tamburašima i odjevena kao mladoženja. Kao podlogu koristila je motive hrvatskih naivnih slikara. Očekuje se 200-tinjak gostiju. Promocija je za tjedan dana, a osim Bregovića, dolazak su najavili i brojni kolege s estrade. Seve kaže da još ne zna tko će biti mladoženja. Tri dana prije promocije albuma Seve će gostovati u “Farmi”. Tamo će premijerno predstaviti pjesmu “Gas, gas” i još dvije s novog albuma - “Tridesete” i “Pucajte u tamburaše”. U nedavnom intervjuu Seve je otkrila da je prvi sentiš otplesala na Princeovu pjesmu “Purple Rain”. U podrumu hotela stiskala se uz dečka koji je nalikovao na Brucea Springsteena.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • sbobo 12.05.2008.

    Seve jel trebas tamburase eto nas

  • malozlo 12.05.2008.

    He, he veli naša Seve \"tridedesete\" , koje tridesete Seve moja, a što se vjenčanja tiče vidila žaba da se konj potkiva i pa ona digla nogu, makar to dizanje našoj turbo folk zvijezdi (jer sad je s pjesmom Gas gas, stvarno zaslužila tu laskavu titulu) baš i nije sasvim strano. Šta drugo reći nego, Karleuša, Bubamaro i Ceca čuvajte se stiže nepobjediva Seve Internacionale.

  • teri 12.05.2008.

    koja jadnica i karijeru je očito započela u tom podrumu hotela

Komentiraj...
Vidi sve komentare